Deel deze spotlight

De Firenzo Montageplaat biedt een passende oplossing en is zeer eenvoudig te monteren.

Tekst
BeeldFirenzo BV

In de bestaande woningbouw (renovatie) is het plaatsen van brand(vlinder-)kleppen in de aanwezige ventilatiesystemen vaak zeer moeilijk, of zelfs onmogelijk als de voorschriften van de leverancier opgevolgd dienen te worden. Als de brand(vlinder-)klep niet op exact de voorgeschreven (en geteste) wijze wordt geplaatst, dan voldoet de oplossing waarschijnlijk niet aan de gestelde eisen van de weerstand tegen branddoor- en brandoverslag.

Het is van het grootste belang, voor gebruiker(s) en eigenaar(s) van vastgoed, dat te allen tijde wordt voldaan aan de geldende wet- en regelgeving. Wanneer hierop een afwijking wordt geconstateerd door keurende instanties, dient te worden bekeken op welke wijze herstel mogelijk is. Immers;

Het voldoet, of het voldoet niet!

De Firenzo Montageplaat® MP160-125 (in combinatie met een standaard brand(vlinder-)klep) biedt een passende oplossing en is zeer eenvoudig te monteren.

Naast de brandtechnisch juiste oplossing, dient ook het ventilatietechnische aspect niet vergeten te worden. Niet alle brandwerende roosters zijn geschikt voor toepassing in combinatie met bijvoorbeeld onderdruk geregelde dakventilatoren. Door de Firenzo Montageplaat® te combineren met een bijpassende keuken- of badkamerbox, kan het originele afzuigrooster worden teruggeplaatst. Dit voorkomt geluids- en capaciteitsklachten.

Voor meer informatie over onze producten of ondersteuning bij selectie en/of montage, zie www.firenzo-firetech.nl

Tekst/ Beeld: Firenzo

Gepubliceerd op12 juni 2020 om 11:05
Adres
Bronsstraat 21
6031 TS Nederweert