Deel deze spotlight

DE NIEUWE ACO SHOWERDRAIN E+: Ultieme schoonheid, perfecte functie!

Tekst
BeeldACO B.V.

Creatieve oplossingen die technisch kloppen, dat is een combinatie waar iedereen van houdt. Dit geldt zeker voor douchegoten. Een doucheruimte is een kwetsbare plek, wanneer het om de kans op lekkages gaat. Wanneer u gaat voor een exclusieve uitstraling en optimale zekerheid is de ACO ShowerDrain E+ het neusje van de zalm!

EEN ECHTE EYE-CATHER

Het RVS oppervlak van de ShowerDrain E+ is elektrolytisch gepolijst. Dit resulteert in een zeer glad oppervlak met een mooie glanzende uitstraling. De range roosterdesigns biedt de mogelijkheid altijd een optimaal passend rooster te vinden bij de stijl van de doucheruimte. Dit design kan, bij latere verbouwingen, eenvoudig aangepast worden aan de dan gewenste stijl door alleen het rooster te wisselen. Wilt u in dezelfde ruimte een doucheput toepassen? Geen probleem, deze kan worden uitgevoerd met hetzelfde design als de douchegoot. Naast RVS afdekkingen kan ook worden gekozen voor een betegelbare afdekking. Zo valt de goot amper op in de douchevloer. Voor een mooie High-Tech uitstraling zijn glazen afdekkingen uit veiligheidsglas verkrijgbaar in zwart, wit en grijs. De juiste keuze voor een ultra strak resultaat!

TECHNISCH PERFECT

De ShowerDrain E+ uit elektrolytisch gepolijst RVS heeft een omlopende 50 mm flensrand. Deze flensrand is standaard voorzien van een vloeistofdicht membraan (+85 mm) voor extra afdichting. Sijpelopeningen langs de goot zorgen er voor dat zelfs water, dat door de voegen de vloer kan binnendringen, naar de goot wordt afgevoerd. Alle RVS onderdelen van de ACO ShowerDrain E+ zijn door een hoogwaardig lasprocede met elkaar verbonden. Lekkages door slijtage of materiaalspanningen kunnen hierdoor niet optreden. Het Elektrolytisch gepolijste oppervlak zorgt voor een blijvend mooie uitstraling en is snel en gemakkelijk te reinigen. Na het verwijderen van het stankslot is het puthuis vrij toegankelijk en kan deze eenvoudig gereinigd worden. Ook de afvoerleiding is vrij toegankelijk om eventuele verstoppingen verderop in het leidingwerk te kunnen verhelpen. De inbouw is eenvoudige door in hoogte instelbare montagevoeten en voor plaatsing tegen een wand zijn de goten ook te verkrijgen met muurflens.

Tekst & Fotografie: ACO

Gepubliceerd op21 januari 2019 om 12:09
Adres
Postbus 217
7000 AE Doetinchem