Discover the ultimate keyless experience for hospitality

Tekst
BeeldSalto Systems

SALTO Systems is wereldwijd uitgegroeid tot marktleider op het gebied van toegangscontrole voor hospitality. Door de ontwikkeling van de meest geavanceerde technologie die de sector ooit heeft gekend, stelt SALTO eigenaren en beheerders van hotels wereldwijd in staat om op een innovatieve manier gasten te beveiligen, personeel te beheren en eigendommen te beschermen.

SALTO heeft geavanceerde en esthetisch ontworpen elektronische toegangscontrole-oplossingen ontwikkeld voor hospitality die een nieuwe standaard zetten in de sector - van back-of-house-organisatie tot hotelkamerbeheer - met één gebruiksvriendelijk systeem voor hotels van alle soorten en maten.

Het gemak van een intelligent hotel. Bied de mogelijkheid van moderne en eenvoudige toegang die gasten meer en meer verwachten met Digital Keys of sleutelkaarten voor een comfortabele, directe en veilige toegang.

Aangename gastvrijheid. Beperk intelligente toegang niet tot de gastenkamer maar breid die uit tot uw hele hotel. Zorg voor probleemloze toegang tot buitendeuren, liften, fitnessruimtes, vergaderruimtes, parkeerplaatsen en meer.

Overtref verwachtingen. Creëer een innovatieve gastenservice met toegevoegde waarde, om de omzet van uw hotel te verhogen, de beleving van gasten te verbeteren en de bedrijfsefficiëntie te verhogen.


Gepubliceerd op3 december 2021 om 0:00
Adres
Schipluidenlaan 4
1062 HE Amsterdam