Drie Hoefijzers-Patio De Hendric, Breda
Grand Court , Drie Hoefijzers
Grand Court, Drie Hoefijzers
Deel deze spotlight

DRIE HOEFIJZERS - PATIO DE HENDRIC, BREDA

Tekst
BeeldZinCo Benelux B.V.

Onlangs werd de laatste hand gelegd aan het project ‘De Drie Hoefijzers’ in Breda. Dit hoefijzervormige appartementengebouw biedt niet alleen een prachtig uitzicht op de omgeving, maar heeft ook een bijzondere groene binnentuin genaamd de Grand Court.

The Grant Court bied een sociale cohesie voor alle bewoners!

WOONCOMPLEX DE DRIE HOEFIJZERS IN BREDA IS EEN OPVALLEND HOEFIJZERVORMIG APPARTEMENTENGEBOUW, GELEGEN OP EEN MARKANTE PLEK IN DE BUURT VAN HET STATION BREDA.

IEDEREEN HEEFT UITZICHT

Het gebouw bestaat uit 124 appartementen, commerciële ruimtes, een collectieve fietsenstalling, een woonkamer en een parkeerkelder. De entrees zijn dubbelhoge ruimtes die een doorkijk geven naar de Grand Court. Deze binnentuin is ontworpen door Ontwerpbureau Burobol en biedt een oase van rust en groen midden in de stad.


VASTE PLANTENDAK

Met een oppervlakte van 1390 m² bevat de tuin meer dan 16.000 planten, waaronder siergrassen, vaste planten en meerstammige heesters. De tuin is glooiend aangelegd en voorzien van een dikke substraatlaag van 300 tot 700 mm, zodat de planten voldoende wortelruimte hebben. En dit allemaal op het dak van de parkeergarage!

Gepubliceerd op16 mei 2023 om 0:00