Deel deze spotlight

DWi Vakdagen 19 en 20 september

Tekst
BeeldDe Woonindustrie

We nodigen je van harte uit op de DWI Vakdagen, hét zakelijke vakevenement voor interieurprofessionals, op 19 en 20 september!


Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, kleuren en trends voor winter 2022/2023. Laat je verrassen en inspireren in vernieuwde showrooms en experience-centers met noviteiten, nieuwe collecties en persoonlijk advies.

Bekijk hier DWI VAKdagen, openingstijden en toegangIn samenwerking met meer dan 200 interieurmerken en partners tonen we een gevarieerd aanbod op gebied van meubelen, design, slapen, verlichting, textiel en woonaccessoires. Ontmoet de vertrouwde, gevestigde orde én nieuwkomers onder één dak in het hart van Nederland vlakbij Utrecht.

Bekijk hier alle merkenEen unieke gelegenheid om klanten en relaties uit te nodigen voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Bekijk hier het programma en de uitnodiging om door te sturen naar relatiesToegang, garderobe en parkeren voor de deur (1400 plaatsen) is alle dagen gratis, dit geldt ook voor deelname aan de programma onderdelen.


DWI VAKDAGEN, OPENINGSTIJDEN EN TOEGANGSEP 2022MA 19- DI 20Maandag 10.00 - 18.00Dinsdag 10.00 - 18.00Vooraf aanmelden is niet nodig, het tonen van jouw persoonlijke QR toegangscode van de Woonindustrie is voldoende. Heb je deze nog niet, maak hem hier eenvoudig aan.

Namens alle exposanten en partners, tot dan!


Gepubliceerd op14 september 2022 om 0:00