Deel deze spotlight

Ervaar de voordelen van HardiePlank® gevelbekleding!

Tekst
BeeldFermacell BV

Voordelen van HardiePlank® gevelbekleding tov andere systemen

In deze video worden de voordelen van HardiePlank® gevelbekleding in vergelijking met producten en vezelcementpanelen van andere fabrikanten gepresenteerd.

Eenvoudige montage, brandveilig en esthetische voordelen

Vooral op het gebied van verwerking, veiligheid en esthetiek worden de eigenschappen en voordelen van de HardiePlank® gevelbekleding duidelijk uitgelegd.

Bekijk de video

Verwerkingsvideo van de HardiePlank® gevelbekleding

Bekijk de video

Duurzaam, onderhoudsarm en decoratief

Duurzame gevelbekleding

HardiePlank® gevelbekleding is gemaakt van vezelcement, is een vrijwel onverwoestbaar en onderhoudsarm product dat onbrandbaar is A2-s1,d0 (RF1 conform VKF) en bovendien bestand is tegen UV-straling, insecten, rot, schimmel en extreme weersomstandigheden. Een perfect gevelproduct voor toepassing in de soms grillige Nederlandse weersomstandigheden. James Hardie is wereldmarktleider op het gebied van vezelcement gevelbekleding, toonaangevend in onder meer Amerika , Azië en Australië.

Eenvoudig monteren en onderhouden

De duurzaamheid en de kleurvastheid van het product HardiePlank® gevelbekleding bewijzen zich al decennialang in uiteenlopende klimaten (van Alaska tot Australië). De ColourPlus™ Technology coating die in de oven op ons plaatmateriaal en onze sierlijsten aangebracht wordt, hoeft namelijk niet geschilderd te worden en kan heel gemakkelijk met alleen maar zeep en water schoongemaakt worden. Daarbij verbleekt deze coating niet. En dat terwijl de planken slechts 8 mm dik zijn. Vergeleken met andere vezelcement gevelbekleding is HardiePlank® gevelbekleding dan ook handzamer en makkelijker verwerkbaar. Dankzij speciaal gereedschap is er bijvoorbeeld geen cirkelzaag nodig - en dus geen elektriciteit en stof - en kan één persoon de montage uitvoeren (dat scheelt tot 48% installatietijd), wat uiteraard aanzienlijk scheelt in de arbeidskosten. Dat financiële voordeel wordt nog eens vergroot door de sowieso concurrerende prijsstelling.

Flexibele designmogelijkheden (kleurenpalet van 21 kleuren en 2 oppervlakstructuren)

Kies de uitstraling die u wenst met houtnerfstructuur (CEDAR) voor een authentieke uitstraling, of met gladde oppervlakstructuur (SMOOTH) voor een moderne uitstraling.

Merkenportfolio fermacell®, James Hardie® en Aestuver®

Fermacell is toegetreden tot de James Hardie Group en is nu rechtstreeks actief als producent en als verkooporganisatie in Europa en verkoopt nu ook gevel vezelcement producten in de Benelux voor nieuwbouw en renovatie van o.a. topgevels, dakkapel, berging, veranda, vakantiewoning etc.. 

Met onze instructiefilms maken wij u wegwijs met de verwerking van fermacell producten en HardiePlank® gevelbekleding.

Bekijk instructiefilms

'De HardiePlank® gevelbekleding past perfect in onze visie op duurzaamheid'

Raadpleeg de online digital configurator!

Meer weten? www.jameshardie.nl

Gepubliceerd op3 januari 2019 om 21:08
Adres
Loonse Waard 20
6606 KG Wijchen