Deel deze spotlight

Esthetiek en akoestiek gaan hand in hand

Tekst
BeeldKnauf Ceiling Solutions B.V.

Een tegelvloer, stucwanden, hoge en strakke plafonds, grote raampartijen, een minimalistisch interieur…, het zijn dé trends in binnenhuis- en kantoorarchitectuur, maar funest voor de akoestiek. Met Eleganza verbetert Armstrong Ceiling Solutions de akoestiek zonder afbreuk te doen aan de beoogde strakke uitstraling van het plafond. 

Armstrong Ceiling Solutions is een wereldwijd opererende fabrikant van akoestische plafondpanelen voor zowel de woningbouw als utiliteit. Onze focus ligt op de ontwikkeling en productie van minerale-, metalen- en houten plafondsystemen,en losse elementen zoals Baffles en Canopies. In alle systemen gaan esthetiek en akoestiek hand in hand om een prettige woon- en/of leefomgeving te realiseren zonder afbreuk te doen aan het beoogde ontwerp.”

RUSTGEVENDE AKOESTIEK

Een van de meest recente ontwikkelingen van Armstrong is het Eleganza plafondsysteem. Het systeem kenmerkt zich door een 100% naadloze afwerking en een ongekende akoestiek met een geluidsabsorptie (Alpha w) van maar liefst 0.95. Eleganza wordt gemonteerd met behulp van ons eigen Armstrong DGS ophangsysteem, maar ook uitgebreide maatwerk oplossingen zijn altijd mogelijk. Het resultaat is een elegant en fijn gestructureerd, 100% naadloos plafond dat bovendien langer wit en helder blijft. Voor elke situatie biedt Eleganza een geschikte oplossing; een verbeterde akoestiek zonder compromis.

WWW.ARMSTRONGCEILINGS.COM

Tekst & Fotografie: Armstrong Ceilings

Gepubliceerd op21 januari 2019 om 9:16