Terug

Fabrikant Jual Solar heet voortaan Fixnordic

Tekst
BeeldTechnea Duurzaam

Jual Solar staat bekend om de ballastvrije montagesystemen voor zonnepanelen, warmtepompen en zonnecollectoren. Hierbij veranker je het systeem rechtstreeks aan dakconstructies met bitumen, EPDM of PVC dakbedekking. Om zich meer te onderscheiden van het moederbedrijf Jual Group, heet Jual Solar voortaan Fixnordic.

Jual Group

Met 60 jaar ervaring en 125 medewerkers is de Jual Group dé specialist in accessoires voor dakbedekkingen en gevels. Denk aan producten voor afwatering, ventilatie, kabeldoorvoeren en dakankers. Het gemeenschappelijk kenmerk van al deze producten is dat ze een geïntegreerde dakmembraan hebben waardoor ze een waterdichte oplossing garanderen.

Fixnordic

Dochteronderming Fixnordic (voorheen Jual Solar) focust zich op het stormvast monteren van duurzame installatietechnieken op woontorens, lichte dakconstructies of schuine daken met dakbedekking. Bijzonder daarbij is dat ze 10 jaar systeemgarantie geven, van dakankers tot aan de eindklem.  

Geschikt voor

·     Warme en koude daken

·     Platte, schuine en gebogen daken

·     Stalen, betonnen en houten dakconstructies

·     Daken met bitumen, pvc en epdm

·     Woontorens (/>25m) en kustgebieden 

Zekerheid

Met Fixnordic kies je voor zekerheid. Ieder project wordt namelijk doorgerekend op basis van specifieke details zoals isolatiedikte, draagcapaciteit, maximale wind- en sneeuwlast, windzone, terreincategorie en type dakconstructie. Uit de calculatie blijkt hoeveel en welk constructiemateriaal nodig is om systeemgarantie te kunnen geven. Het aantal en type materiaal verschilt dus per project.

Gepubliceerd op27 oktober 2020 om 13:03
Adres
Pallasweg 13
8938 AS Leeuwarden