Deel deze spotlight

fermacell neemt deel aan Building Holland 2018 - stand 10.003

Tekst
BeeldFermacell BV

Building Holland is hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam.

Building Holland is uw gezonde voedingsbodem voor kennis, inspiratie, netwerken en goede zaken doen!

15.000 bezoekers en 230 standhouders komen van 17 t/m 19 april 2018 samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten.

fermacell presenteert tijdens Building Holland 2018 o.a.:
Voor wie is Building Holland interessant?

Building Holland brengt alle schakels in de keten samen voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking: architecten, adviseurs, woningcorporaties, ontwikkelaars, overheid, beleggers, installateurs, ingenieurs, aannemers en toeleveranciers.

Thema's

De thema’s van Building Holland 2018 zijn:

Vastgoedtyperingen
  • Kantoren
  • Leisure & retail
  • Logistiek vastgoed
  • Scholen
  • Woningen
  • Zorgvastgoed
Innovation Boulevard

Innovatie aanjagen in de bouw- en vastgoedsector is een belangrijke pijler van Building Holland. Het tastbaar maken van samenwerkingen en het zichtbaar maken van vernieuwing verdient daarom speciale aandacht. Gedurende de 2018-editie van Building Holland krijgen noviteiten een fysieke plek in de vorm van de Building HollandInnovation Boulevard. Hier tonen koplopers opzienbarende innovaties, waarmee toekomstbestendigheid binnen handbereik komt.

Dit jaar zijn er meer dan 120 innovaties om te ontdekken verdeeld over drie Innovation Boulevards. Iedere partner is tevens aanwezig met een stand, waar meer informatie ingewonnen kan worden over de getoonde innovatie. De noviteiten variëren van oplossingen voor de gebouwschil tot domotica-systemen en totaalconcepten.

Bekijk hier het innovatieconcept van fermacell:  fermacell vloerverwarmingssysteem.

Programma

Ruim 150 prominente sprekers staan in het programma van Building Holland. Een paar highlights: Plus op de Meter, Toekomst van gasloos, Madaster, Energielebel C, Interactieve sessie smart buildings, ...

Registreer hier voor uw gratis toegangsbewijs

Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze stand op Building Holland, hét innovatie event voor de bouw en vastgoedsector. Voor de bouw is Building Holland het platform voor de opgaven van de toekomst. Circulariteit, digitalisering in de bouw, gezonde gebouwen en duurzame innovatie zijn de kernthema’s van dit event. Alleen door samen te werken kunnen we de BENG-eisen en prestatienormen op tijd realiseren. fermacell verwelkomt en adviseert u graag tijdens hét integrale event voor professionals in de bouw en vastgoedsector op stand #10.003 (hal 10).

Regel nu uw bezoek voor hét innovatie event in de bouw. Building Holland is van 17 t/m 19 april in RAI Amsterdam.

Gepubliceerd op17 april 2018 om 8:43