Deel deze spotlight

FOSK Mirrors, de betrouwbare partner als het om spiegels gaat

TekstRené Raap - Raap Communicatie
BeeldKeesnan Dogger

Spiegels spelen een belangrijke rol in het interieur. Ze zorgen voor extra licht en een interessant perspectief, en geven glans en schittering aan een vertrek. Daarnaast hebben ze ook praktische waarde, ’s ochtends in de badkamer, om een outfit te beoordelen en als hulpmiddel bij allerlei activiteiten zoals dans en theater. Spiegels hebben een prominente plek in de inrichting. Daarom is het belangrijk dat ze de gewenste uitstraling hebben en langdurig mooi blijven. Op FOSK Mirrors kunt u rekenen

Ongeacht of u werkt aan een groot hotel, een zalencentrum, een dansschool of een huis ontworpen onder architectuur, zodra het op spiegels aankomt staat FOSK Mirrors voor u klaar. Wij beschikken over een ruim assortiment spiegels voor alle mogelijke toepassingen, zoals spiegelwanden speciaal voor balletstudio’s, visagiespiegels en extra veilige spiegels voor een omgeving die daarom vraagt. Daarnaast maken we ook spiegels geheel op maat. Of het nu gaat om een grote hoeveelheid identieke badkamerspiegels passend bij een huisstijl of één uniek exemplaar als blikvanger in de lobby, wij maken het voor u waar.

Een spiegel die perfect past

‘Een spiegel is zichtwerk. Niet alleen qua uitstraling maar ook qua montage moet hij perfect passen. Vanaf het eerste ontwerp houden wij hier rekening mee. We denken met onze klant mee op grond van jarenlange kennis en ervaring’, zo zegt Arjen Folkerts. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid en modern machinepark. We maken de spiegel precies zo als u wilt, bijvoorbeeld met een facetrand, een sierlijke gravering of een praktische uitsparing. Is uw spiegel onderdeel van een groter object, dan kunnen we u ook daarmee helpen. Ook voor het bewerken van hout en metaal hebben wij de juiste expertise en machines.

Op tijd en geheel naar wens

Tenslotte hechten we bij FOSK Mirrors veel waarde aan de kwaliteit van onze producten, en aan het contact met u, onze klant. Het op tijd leveren van spiegels die geheel voldoen aan uw wensen is voor ons een vast onderdeel van de kwaliteit waar wij voor staan. Ook daarin kunt u op ons rekenen. Wilt u dat we ook de montage verzorgen, dan doen we dat graag. Vanaf het eerste advies tot aan de laatste spiegel zijn wij uw partner voor elk project.

Gepubliceerd op20 mei 2021 om 8:52