Deel deze spotlight

Gebouwen en werkplekken Corona-proof

Tekst
BeeldMakeCover

Natuurlijk willen we allemaal weer aan de slag en onze schouders eronder zetten. Wij ook. Maar we hebben de komende tijd nu eenmaal rekening te houden met een aantal maatregelen, zoals het houden van afstand. En uiteraard willen we medewerkers en bezoekers beschermen. Wij helpen uw bedrijf of organisatie met middelen die dat mogelijk maken.

Gebouwen, openbare ruimtes en werkplekken

Normaliter maken wij gebouwen mooier en comfortabeler. Maar we zijn erachter gekomen dat wij ook heel goed zijn om gebouwen werkbaar en veilig te maken. Of het dus gaat om een heel gebouw, een openbare ruimtes of om werkplekken, wij kunnen de juiste middelen leveren die uw omgeving Corona-proof maken.

Stel u voor …

U komt binnen in een pand en een op een scherm wordt gevraagd om uw handen te desinfecteren. U hoeft alleen maar je handen eronder te houden; het gaat automatisch.

Doordat er een scherm is geplaatst op een vergadertafel, kunt u tegenover elkaar gaan zitten. En met op uw werkplek links en rechts een scherm van u, kunt u naast een collega werken. Een balie- of receptiemedewerker kan met een scherm voor zich, ook veilig werken. Iemand met een contactberoep draagt een gezichtsscherm.

En wanneer iemand te dicht bij een medewerker komt, licht een afstandsmelder op. Met diverse stickers en markeringen wordt duidelijk gemaakt welke afstand mensen minimaal moeten houden.

Op deze manier – en met veel handen wassen natuurlijk - kunnen we wél aan de slag, op een veilige manier.

Wat heb je daar voor nodig?

Voor het Corona-proof maken zou u minimaal de volgende middelen kunnen inzetten.

  • Plexiglas schermen
  • Raamstickers
  • Afstandsmelders 1,5 mtr
  • Gezichtsschermen (geen mondkapjes)
  • Vloerstickers
  • Digitale displays met handdesinfectiemiddel (automatisch)

MakeCover levert al deze middelen en kan helpen met het plaatsen of monteren ervan. Bij voldoende afname kunnen items worden voorzien van eigen logo en teksten. Meer informatie vindt u hier: https://www.makecover.nl/pro/corona-maatregelen/

Gepubliceerd op30 april 2020 om 9:45