Deel deze spotlight

Heras wint aanbesteding van Gasunie: vaste partner voor terreinbeveiliging van vitale infr

Tekst
BeeldHeras B.V.

Heras is de komende acht jaar opnieuw de vaste partner voor terreinbeveiliging van Gasunie. Binnen dit partnerschap levert en onderhoudt Heras de beveiligingsoplossingen van de 35 belangrijkste Gasunie-locaties in Nederland. Het gaat daarbij om nieuwbouw, uitbreiding en renovatie. Daarmee zetten de twee organisaties hun jarenlange partnerschap voort.

Hoogwaardige terreinbeveiliging van vitaal belang

Gasunie beheert en onderhoudt de infrastructuur voor transport en opslag van gas in Nederland. Op weg naar een klimaatneutraal Nederland richt Gasunie zich meer en meer op groen gas, waterstof, warmtenetten en de afvang en opslag van CO2. Deze huidige en toekomstige werkzaamheden van Gasunie zijn van vitaal belang voor Nederland. Hoogwaardige terreinbeveiliging van de bestaande én nieuw te bouwen locaties is daarom zeer belangrijk.

Door het winnen van het Europees aanbestedingstraject van Gasunie komen Heras en Gasunie tot een meerjarig contract. De verwachte omzet van de raamovereenkomst is 25 miljoen euro.

Positieve en constructieve samenwerking versterken

Via dit vernieuwde partnerschap zetten beide partijen hun jarenlange samenwerking voort. “Al meerdere jaren leveren, plaatsen en onderhouden we voor Gasunie alle hekwerken, poorten en beveiligingssystemen”, vertelt Angelique van Hassel, Country Manager Benelux van Heras. “We zorgen ervoor dat de beveiligingssystemen van de Gasunie-locaties onder alle omstandigheden goed functioneren en dat onderhoud en beheer van de systemen de processen op de locaties zo min mogelijk verstoren. Met dit contract zijn we de aankomende acht jaar de vaste partner van Gasunie voor het leveren, uitbreiden en onderhouden van beveiligingssystemen voor de 35 belangrijkste Gasunie-locaties in Nederland. We zijn hier enorm trots op en kijken ernaar uit om de positieve en constructieve samenwerking met Gasunie verder te versterken.”

Duurzaamheid in de leveranciersketen

Gasunie en Heras vinden elkaar onder andere op het gebied van duurzaamheid. Gasunie zet zich actief in voor een beter klimaat en verlangt dat ook van haar leveranciers. Belangrijke thema’s zoals C02-reductie en NOx-emissiereductie, social return en energie-efficiëntie staan centraal in de samenwerking. Heras voldoet daar onder andere aan met de ISO14001-certificering en de CO2-prestatieladder niveau 3.

Over Heras

Heras is een vooraanstaand Europese totaalleverancier van permanente en mobiele beveiligingsoplossingen. Wij opereren vanuit meer dan 25 landen en hebben meer dan 1.100 experts in dienst.

Gepubliceerd op17 mei 2024 om 0:00
Adres
Hekdam 1
5688 JE Oirschot