Deel deze spotlight

HET HELE JAAR WONEN, WERKEN, GENIETEN Met de meest flexibele tuinkamer van Ittalum

Tekst
BeeldIttalum

Op ons Architecten Punt profiel geven wij een kijkje in een aantal projecten die wij - samen met architecten en aannemers - hebben gerealiseerd. Door ervaring en kennis te bundelen, worden de mooiste resultaten gerealiseerd!

DE WENS VAN DE KLANT

De klant heeft in de vorige woning al kunnen genieten van een Ittalum schuifdak van polycarbonaat. Toen der tijd hebben zij gekozen voor opaal zonwerend, in een melkkleur. Jaren later hebben zij hun droomhuis laten bouwen, met uitzicht op de kerk in het authentieke dorp. Daarom wilden zij een glazen schuifdak, om optimaal te kunnen genieten van de omgeving. 's Avonds is de klok verlicht en zitten zij heerlijk onder de verlichting en/of onder de sterrenhemel!

SAMENWERKING

Samen met de klant hebben wij de juiste fundering, afmetingen, afloop en de type wanden bepaald. Ook hebben zij voor accessoires als zonwering, verlichting en heater gekozen. Het glazen schuifdak wordt uitsluitend elektrisch bediend. Dit kan de klant standaard doen met een afstandsbediening, maar dit is ook mogelijk om via een app te bedienen. Daarnaast is er gekozen voor een weerautomaat, waardoor de zonwering automatisch in en uit gaat bij bepaalde weersomstandigheden. Dit is ook voor de veiligheid van het systeem.

REALISATIE

De tuinkamer is voor de klant een goede investering geweest. Deze heerlijke buitenruimte wordt optimaal benut. Barbecueƫn in de winter en schaduw in de zomer; alles kan. Naast dat de ouders er kunnen wonen en werken, geldt dit ook voor de kinderen. Studeren of dineren? 'Dit is een droom die uitkomt.'

VIND EEN SPECIALIST

Bent u ook op zoek naar een samenwerking waarbij u kunt voldoen aan de wens van de klant? Laat een ervaren specialist dan in de ontwerpfase met u meedenken. Samen zorgen wij voor een subtiele integratie van hoge kwaliteit schuifdaken in uw project. Met een netwerk van lokale opgeleide specialisten in Nederland en Belgiƫ kunnen wij u overal bedienen.

Ittalum | Nederlandse producent schuifbare daken | +31 (0)228 54 21 94 | www.ittalum.nl

Gepubliceerd op6 juni 2022 om 9:00