Deel deze spotlight

HORECA TERRASOVERAPPING - Het hele seizoen gasten op het terras

Tekst
BeeldIttalum

Op ons Architecten Punt profiel geven wij een kijkje in een aantal projecten die wij - samen met architecten en aannemers - hebben gerealiseerd. Door ervaring en kennis te bundelen, worden de mooiste resultaten gerealiseerd!

DE WENS VAN DE KLANT

Extra terras creƫren om meer gasten te kunnen ontvangen. Een dak dat open en dicht kan, zodat het horecaseizoen verlengd wordt. Gasten kunnen dan ook in de winter op het terras zitten met een heater en dekentje.


SAMENWERKING

Als het gaat regenen kunnen de gasten gewoon blijven zitten, in plaats van naar huis omdat het binnen vol is. De eigenaar kan meer gasten kwijt op dezelfde dag. Een schuifbare terrasoverkapping is een goede investering die zichzelf terugverdiend.


REALISATIE

Het plan in voorgelegd bij de gemeente. Op het plein waar deze horecagelgenheid zich bevindt, zijn er meerdere horecagelegenheden die ook een Ittalum schuifdak wilden plaatsen. Door deze allemaal in dezelfde stijl te plaatsen met dezelfde constructie wordt het plein een geheel. Daarnaast een pluspunt voor de gastvrijheid van de stad; goed voor het toerisme en de inwoners.

Een glazen horeca-overkapping met schuifdak en schuifwanden en een overstek. Zo transparant mogelijk. Zo kan het dak in de zomer open en in de herfst en winter dicht. In de lente warmt het terras al heerlijk snel op door de sterkte van de zon die door de glaswanden versterkt. Alle avonden kunnen worden verlengd, in het licht of in donker.

VIND EEN SPECIALIST

Bent u ook op zoek nar een horeca-oplossing? Laat een ervaren specialist dan in de ontwerpfase met u meedenken. Een Ittalum specialist helpt ook bij de aanvraag van de vergunning. Samen zorgen wij voor een subtiele integratie van hoge kwaliteit schuifdaken in uw project. Met een netwerk van lokale opgeleide specialisten in Nederland en Belgiƫ kunnen wij u overal bedienen.

Ittalum | Nederlandse producent schuifbare daken | +31 (0)228 54 21 94 | www.ittalum.nl

Gepubliceerd op25 april 2022 om 9:00