Deel deze spotlight

Ilona Rose House, Londen

Tekst
BeeldBoon Edam Nederland B.V.

Ilona Rose House is een modern mixed-use-gebouw gelegen aan Charing Cross Road, in het hart van het bruisende Soho-district in Londen.

Het gebouw, ontwikkeld door Soho Estates, biedt ruim 7.400 m2 aan hoogwaardige kantoorruimte, nieuwe winkels en restaurants en prachtig aangelegde daktuinen. Op basis van de specificatie, ontwerpeisen en verwachte voetgangersstroom adviseerde Boon Edam een Crystal Tourniket draaideur als hoofdentree van het gebouw, in combinatie met een opstelling van drie Signature Speedlane Edge beveiligingspoortjes.

Ilona Rose House is ontworpen door

Paola Leon Design

en

MATT Architecture

en is een perfect voorbeeld van modern en duurzaam kantoordesign, dat een samenwerkende en inspirerende omgeving biedt voor bedrijven in de creatieve en filmindustrie. Met zijn uitstekende locatie, ultramoderne faciliteiten en toewijding aan duurzaamheid, is het een gewilde bestemming voor bedrijven die een vestiging willen openen in een van de meest dynamische wijken van Londen.

Door gebruik te maken van materialen, texturen en kleuren die doorgaans niet worden gebruikt in een kantooromgeving, combineert de opvallende foyer warme betontinten met groen, zachte stoffering en kunstwerken om een frisse en moderne esthetiek te creƫren.

Als experts in design-gedreven beveiliging werd Boon Edam benaderd door de klant om een op maat gemaakte entreeoplossing te leveren die het ultramoderne interieur zou complementeren en tegelijkertijd zou zorgen voor een veilige en beveiligde toegang. Boon Edam werkte nauw samen met de klant om een beter begrip te krijgen van het project en de ontwerpeisen. Hieruit volgden verschillende tekeningen, visuals en materiaalmonsters om hun visie tot leven te brengen.

Gepubliceerd op12 september 2023 om 15:04
Adres
Ambachtstraat 4
1135 GG Edam