Deel deze spotlight

Introductie van de minimalistische ShowerDrain S+ De mooiste douchegoot van ACO!

Tekst
BeeldACO B.V.

Wie denkt dat een douchegoot een onbelangrijk onderdeel van de badkamer is, heeft het goed mis! De vormgeving van de badkamer krijgt steeds meer aandacht en de douchegoot is hierbij een onmisbaar design-element. Om potentiële ergernissen over de inbouw en onderhoud van een douchegoot voor altijd de kop in te drukken introduceert ACO de ShowerDrain S+ Deze minimalistische design douchegoot won de Red Dot Design Award 2021. Eindeloze schoonheid, eenvoudig te reinigen en eenvoudig in te installeren

Puur en slank ontwerp

Traditionele douchegoten hebben een rooster gecombineerd met een onderbak met ingebouwd afschot waarin het water wordt opgevangen en afgevoerd. In deze onderbak kan vuil achterblijven en aanhechten. Bij de nieuwe ACO ShowerDrain S+ zit het afschot juist in de bovenkant van de douchegoot. Het water stroomt over het profiel naar een smal sleufje met daaronder enkel een compact puthuis. Dit elegante minimalistische design en chique uitstraling zorgen voor de finishing touch in iedere badkamer!

Eindeloze schoonheid

Om te genieten tijdens het douchen is een frisse uitstraling en een snelle waterafvoer noodzakelijk. Een vieze doucheafvoer vormt hierbij grote ergernis en een smet op iedere badkamer. Het reinigen van de ShowerDrain S+ gaat eenvoudig en snel. Even een zachte doek over het douchegootprofiel en hij glimt weer! Zodra je merkt dat het douchewater minder snel wegloopt verwijder je het doucherooster zonder gereedschap met de slimme “tip&flip” functie. Door op het ACO logo op het rooster de drukken opent deze eenvoudig. Het haarzeefje voorkomt dat lange haren in de leidingen komen en hier verstoppingen veroorzaken. Na het schoonmaken van het haarzeefje kun je eventueel het deelbare stankslot reinigen. De kwalitatief hoogwaardige ShowerDrain S+ is uitgevoerd in elektrolytisch gepolijst RVS. Dit materiaal voorkomt vuilaanhechting en het ontstaan van kalkvlekken op het rooster. Geen ergernis en lekker fris!

Slim te installeren

De ShowerDrain S+ zorgt voor een optimale wellness ervaring bij de eindgebruiken maar haalt ook veel ergernis weg bij de installateur en biedt vele inbouwvoordelen:

• bovenkant goot kan acht centimeter worden ingekort en zo perfect worden aangepast aan het tegelformaat en de nisbreedte.

• voorzien van af fabriek aangebracht vloeistofdicht membraan

• eenvoudige hoogte-instelbaarheid van puthuis en rooster

Een echte innovatie is de slimme installatiedeksel. Deze functioneert als beschermkap en installatiehulp bij:

• plaatsbepaling van het puthuis

• op hoogte stellen

• uitlijnen en waterpas stellen

• testen waterdichtheid

Door dit alles is de ShowerDrain S+, van begin tot eind verrassend eenvoudig in te bouwen in elke situatie.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk meer informatie en filmpjes op www.aco.nl

Gepubliceerd op22 juni 2021 om 8:30