Ittalum Lanceert nieuw type dak NEO op Circuitpark Zandvoort.

Tekst
BeeldIttalum

19 mei kwamen alle Ittalum specialisten uit Nederland en België bijeen op het circuit Zandvoort tijdens de Pinksterraces voor een langverwachte lancering van de Ittalum NEO: Het énige schuifbare dak in kubistische stijl.

De CEO van Ittalum en productontwikkelaar verwelkomde persoonlijk alle specialisten, waarna zij gepassioneerd over het nieuwste type dak van Ittalum vertelden. Met indrukwekkende muziek viel het doek naar beneden en daar stond de Ittalum NEO!

Deze innovatieve overkapping met een elektrisch of handmatig schuifdak zit in een horizontale gootconstructie waarmee de tuinkamer aan de woning horizontaal oogt. De strakke lijnen en fraaie details zoals de geïntegreerde dimbare ledline geven het schuifdak een luxe uitstraling. Dit dynamische dak is een genot voor het oog en geeft optimaal comfort om ieder seizoen te genieten van het buitenleven.

Ook niet geheel onopgemerkt is de snelle Porsche gesponsord door Ittalum als eyecatcher onder dit prachtige dak en de races die de coureur hierna rijdt op het circuit. Tussendoor en na de goed verzorgde lunch hebben de gasten de mogelijkheid om de races te bekijken en krijgen zij een rondleiding over het circuit.

Gepubliceerd op5 juni 2024 om 10:38
Adres
Driebanweg 31
1607 ML Hem