Lancering Ittalum NEO
Deel deze spotlight

Ittalum lanceert nieuw type dak op circuit Zandvoort

TekstIttalum
BeeldDim de Groot

Afgelopen (zonnige) 19 mei kwamen alle Ittalum specialisten uit Nederland en België bijeen op het circuit Zandvoort tijdens de Pinksterraces voor een langverwachte lancering van de Ittalum NEO: Het énige schuifbare dak in kubistische stijl.

De CEO van Ittalum en productontwikkelaar verwelkomde persoonlijk alle specialisten, waarna zij gepassioneerd over het nieuwste type dak van Ittalum vertelden. Met indrukwekkende muziek viel het doek naar beneden en daar stond de Ittalum NEO!

Deze innovatieve overkapping met een elektrisch of handmatig schuifdak zit in een horizontale gootconstructie waarmee de tuinkamer aan de woning horizontaal oogt. De strakke lijnen en fraaie details zoals de geïntegreerde dimbare ledline geven het schuifdak een luxe uitstraling. Dit dynamische dak is een genot voor het oog en geeft optimaal comfort om ieder seizoen te genieten van het buitenleven.

Ook niet geheel onopgemerkt is de snelle Porsche gesponsord door Ittalum als eyecatcher onder dit prachtige dak en de races die de coureur hierna rijdt op het circuit. Tussendoor en na de goed verzorgde lunch hebben de gasten de mogelijkheid om de races te bekijken en krijgen zij een rondleiding over het circuit.

‘De groeiende interesse van architecten, aannemers en particulieren vormde de drijfveer achter de ontwikkeling van dit dak, dat moest aansluiten bij zowel de landelijke als moderne esthetiek. Na veel inspanning is het gelukt om een dak te creëren dat aan alle wensen voldoet én (nog) nergens anders verkrijgbaar is. Een dergelijk uniek schuifdak verdient een even unieke lancering, en daarom hebben we een bijzondere locatie gekozen om dit moment te vieren.’

Ontdek

De systemen van Ittalum zijn een waardevolle toevoeging voor de zonweringsbranche en terrasoverkappingen in het hoogsegment. Ittalum opereert in een nichemarkt gericht op exclusieve en hoogwaardige oplossingen voor klanten die écht iets moois willen! Hiermee kunnen klanten genieten van het beste van twee werelden: zowel in als uit de zon zitten op hetzelfde terras. Uit te breiden met natuurlijk zonwering en glazen wanden.

Nederlandse Producent

Als Nederlandse producent haalt Ittalum haar materialen grotendeels uit eigen land, wat resulteert in een betrouwbare levering. De schuifbare daken van Ittalum bieden talloze buitenoplossingen voor terrasoverkappingen, tuinkamers, inbouwdaken en lichtstraten, perfect geïntegreerd in elke woningstijl. Ittalum staat garant voor kwaliteit en veiligheid, met CE-genormeerde daken conform executieklasse 2. De producten worden deskundig gemonteerd door opgeleide professionals, inclusief voldoening aan de eisen voor brandveiligheid, ideaal voor bijvoorbeeld horeca-terrasoverkappingen.

‘Het was een prachtige dag met een grote opkomst van onze Ittalum specialisten vanuit het hele land en ook België. Ons doel is om internationaal te worden, te beginnen met Duitsland en Engeland, aldus Mike de Groot – CEO’.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Ittalum NEO? Neem contact op via info@ittalum.nl of kijk op www.ittalum.nl voor meer informatie of een demonstratie. Het team van Ittalum staat klaar om te helpen bij het uitbreiden van het assortiment en het realiseren van uitdagende projecten.

Gepubliceerd op23 mei 2024 om 0:00