Deel deze spotlight

JK fermafloor

Tekst
BeeldFermacell BV

JK fermafloor is een hoogwaardig totaalsysteem samengesteld door Fermacell B.V.| JK vloerverwarming en Uzin Utz Nederland.

JK fermafloor is een compleet, lichtgewicht, maatwerk droogbouw vloersysteem met een unieke samenwerking tussen drie bedrijven: fermacell BV, JK vloerverwarming en Uzin Utz Nederland. De drie bedrijven zijn uitstekend op elkaar ingesteld, waardoor de klant van begin tot eind vrij van zorgen is. Dat maakt deze samenwerking zo uniek.

fermacell BV is verantwoordelijk voor het vloersysteem bestaande uit duurzame gipsvezelplaten (met brandwerende en akoestische eigenschappen). Het systeem wordt door JK vloerverwarming voorzien van een ingeslepen vloerverwarming compleet met de innovatieve inverse PE-RT vloerverwarmingsbuizen en hoogwaardige RVS verdeler met de benodigde appendages. Uzin Utz Nederland levert de specifiek voor het systeem ontwikkelde additieven, in de vorm van de JK dichtzetmassa, de benodigde JK fermafloor primer en JK fermafloor mortel die specifiek volgens het Uzin Utz Garantsysteem gebruikt kunnen worden. Daarnaast zorgen zij voor advies en de producten t.b.v. de verdere vloerafwerking die ook weer binnen de systeemgarantie vallen.

De montage van de fermacell® Vloerelementen 0gebeurt door de speciaal geselecteerde fermacell experts, stuk voor stuk vakmensen in afbouw. Deze experts zijn ook getraind door JK en Uzin Utz met betrekking tot alle details van deze droogbouwvloer en kunnen de offerte voor de realisatie van het traject voor de JK fermafloor verzorgen. Zo wordt alles verzorgd vanuit één contactpersoon, van offerte tot realisatie met kwaliteitsborging en systeemgarantie. Het installeren van de complete vloerverwarming en het dichtzetten van de vloerverwarmingsbuizen gebeurt door de vakmensen van JK vloerverwarming.

VLOERVERWARMING OP EEN BOUWKUNDIG DRAAGKRACHTIGE, CONSTRUCTIEVE ONDERVLOER

De opbouw van het JK fermafloor droogbouwsysteem bestaat uit twee gipsvezelplaten van fermacell van ieder 12,5 met hieronder een viltlaag van 9 voor de akoestiek (geluidsoverdracht), met de naam fermacell® Vloerelement 2E26.

In deze vloerelementen wordt door JK vloerverwarming ingeslepen middels de JK ‘floorgrinder’, een gepatenteerde inslijpmachine die door JK zelf is ontwikkeld. In deze sleuven komen de JK flextube Inverse Soft vloerverwarmingsbuizen. Daarna worden de buizen dichtgezet middels optie A of optie B, gebaseerd op producten en advies van Uzin Utz Nederland. Meer uitleg over de twee opties is te vinden op de site www.JKfermafloor.nl, of download de brochure https://www.jkfermafloor.nl/download-brochure/.

JK fermafloor, gebaseerd op onderzoek en jarenlange ervaring.

Tekst & Fotografie: JK fermafloor

Gepubliceerd op20 maart 2019 om 16:18