Terug

Maatwerkoplossingen bij dakelementen (renovatie & nieuwbouw)

Tekst
BeeldIsoBouw Systems BV

SlimFix Flex staat voor méér flexibiliteit in producttoepassing en voor méér keuzevrijheid voor de afnemers en voorschrijvers. U kon al kiezen uit een een breed assortiment dakelementen (SlimFixXT) of een volledig geprefabriceerd concept (SlimFixXT Prefab). Onder de naam SlimFix Flex biedt IsoBouw aanvullende maatwerkoplossingen die geprefabriceerd aangeboden worden. Door voor één of meerdere maatwerkoplossingen te kiezen kunt u het gemak en de snelheid van verwerken zelf beïnvloeden.

• Tijdwinst op de bouwplaats.

• Vrijheid in ontwerp.

• Beperking afval.

• Eenvoudig bestelbaar maatwerk.

Betaalbaar maatwerk voor de realisatie van een perfect dak

De maatwerkoplossingen zijn dusdanig ontwikkeld dat toepassing leidt tot een optimale uitvoering van een specifiek bouwdetail. Met SlimFix Flex creëert u dan ook een kwalitatief beter dak.

En voor de kosten hoeft u het niet te laten! De relatief lage toeslagen voor de Flex-opties worden ruimschoots gecompenseerd door een substantiële besparing in arbeidstijd.

Eenvoudig bestelbaar maatwerk

Met SlimFix Flex maakt IsoBouw de toepassing van vaak omslachtig te bestellen en te realiseren maatwerk eenvoudig voor alle marktpartijen. Voor een vlekkeloze afwikkeling hoeft vaak slechts één maat doorgegeven te worden. Hierdoor is het kinderlijk eenvoudig te bestellen. Zelfs bij zeer projectspecifiek gewenst maatwerk is de toezending van de tekening al voldoende.

Met SlimFix Flex onderscheidt IsoBouw zich ook door de snelle afwikkeling van offerte-aanvragen, de korte levertijden, de klantvriendelijke aanlevering en de transparante facturering, zelfs bij zeer complexe maatwerkoplossingen.

Bekijk de video over Slim Fix hier!

Gepubliceerd op8 oktober 2020 om 12:18
Adres
Postbus 1
5710 AA Someren