GDN stichting
GDN stichting
Deel deze spotlight

Met een GND-deur weet je zeker dat het goed zit!

Tekst
BeeldStichting Garantiedeuren GND

Deurfabrikanten die zijn aangesloten bij het GND-garantiedeuren leveren maar liefst 75% van de markt voor houten deuren. Daarmee heeft GND alle kennis, kunde en kwaliteit in huis om altijd een passende oplossing te bieden voor deurkozijncombinaties.

Het GND-garantielabel biedt opdrachtgevers, architecten, adviesbureaus en bestekschrijvers de garantie en zekerheid dat er oplossingen geboden worden voor wat er ontworpen is, met behoud van keuzevrijheid voor vormgeving, afwerking, kleurstelling en afmeting. Kennis en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wat er getekend en voorgeschreven wordt, in de uitvoering ook realiseerbaar, betaalbaar en van een uitmuntende kwaliteit is.

Controleerbare prestaties met garantie

Met een deur waar het GND-garantielabel op zit, is zeker dat er aan alle technische vereisten voldaan wordt, waaraan deuren moeten voldoen. Bovendien zijn de prestaties controleerbaar én MET EEN GND-DEUR WEET JE ZEKER DAT HET GOED ZIT! GND | POSTBUS 841 | 6800 AV ARNHEM | +31 (0)26 379 0216 | INFO@GND.NL | WWW.GND.NL u krijgt garantie. Of het nu gaat om inbraak-, brand-, rook- en geluidwerendheid, of meer bouwfysische eisen, zoals thermische isolatie, lucht- en waterdichtheid of duurzaamheid. Met een GNDdeur weet je zeker dat het goed zit! De prestaties en garantie zijn met de gratis GND-app ook eenvoudig te checken. Heel helder, transparant en veilig. 

Zeker weten dat de specificaties in het bestek kloppen

De wettelijke regelgeving wordt steeds verder aangescherpt. Het is een uitdaging om voortdurend op de hoogte te zijn van alle veranderende regels. Om er zeker van te zijn de voorgeschreven houten binnen- en/of buitendeuren voldoen aan alle eisen op het gebied van brand- rook-, geluid- en inbraakwerendheid, heeft GND standaard bestekteksten opgesteld. Mooi en makkelijk gaan dus prima samen.

Gepubliceerd op10 december 2018 om 9:15