Deel deze spotlight

NIEUW NA-ISOLATIESYSTEEM VOOR INDAK PV-DAKEN

Tekst
BeeldIsoBouw Systems BV

Om invulling te geven aan de groeiende toepassing van PV-systemen introduceert IsoBouw speciaal daarop afgestemde isolerende dakpanelen voor renovatieprojecten.

De ideale basis voor PV-panelen

Voor een mooi esthetisch resultaat moeten de PV-panelen op een, bij renovatie vaak ontbrekende, strak effen onderconstructie worden gemonteerd. Met SlimFix RenoTwin Solar wordt een oud, doorgebogen dakbeschot weer mooi strak en bouwfysisch correct. De isolatieplaten zijn vrijdragend te monteren. Zonder een tijdrovende opvulling van de onderconstructie ontstaat op eenvoudige wijze weer een egaal platform voor PV-panelen. Door de mogelijke gootoverstek tot wel 60 cm kan er extra ruimte voor de PV-panelen worden gecreƫerd.

Een gepatenteerde waterkerende onderlaag

Op de isolatieplaten wordt in het werk een waterkerende onderlaag aangebracht. Hiermee wordt de dakconstructie volkomen waterdicht. De vormgeving van de onderlaag zorgt voor een gegarandeerde ventilatie van de onderconstructie en een optimale ventilatie en koeling van de zonnepanelen. Dit verlengt de levensduur van de dakconstructie en verhoogt het rendement van de zonnepanelen.

Gepubliceerd op9 december 2020 om 14:34