Deel deze spotlight

nieuwe website sinds eind september live

Tekst
BeeldIntal

Wij zijn blij met onze nieuwe website. Bezoekers krijgen bij een bezoek aan onze website nog meer feeling bij Intal, onze manier van werken, onze expertise, De Intal Methode en de projecten die wij gerealiseerd hebben samen met onze opdrachtgevers.

DE INTAL METHODE

Wij werken volgens de Intal Methode. Daardoor mag het persoonlijk geluk van de Intalist centraal staan en worden Intalisten in hun kracht gezet. Dit resulteert in een creatieve, ontwikkelde en succesvolle onderneming waarin onze klanten altijd centraal staan.

CASES

Op onze nieuwe website is er veel aandacht voor onze cases. Door het gebruik van sterke foto’s op de casepagina’s in combinatie met krachtige omschrijvingen van elke case leest en ziet de bezoeker precies wat voor soort projecten wij doen en hoe deze projecten verlopen zijn.

EXPERTISES

Wij hanteren 5 expertises die staan voor onze manier van werken: THINK, CREATE, PRODUCE, BUILD en CARE. Dat zijn de gebieden waarin wij sterk zijn. CARE staat voor onze betrokkenheid bij elk project, voor de verbinding die wij aangaan met onze opdrachtgevers. CARE staat voor de persoonlijke evaluaties van alle procesdelen tijdens projecten waardoor wij de klantwaardering meten en met de waardevolle feedback, die met zorg intern gedeeld wordt, continu verbeteren. CARE staat ook voor onze garantie en de service- en onderhoudsoplossingen die wij bieden na oplevering.

Gepubliceerd op20 januari 2021 om 8:30