Deel deze spotlight

Nophadrain levert Intensief Groendaksysteem voor project Strijp-S in Eindhoven

Tekst
BeeldNophadrain BV

Voor project Strijp-S in Eindhoven levert Nophadrain enkele producten die toebehoren aan het Nophadrain Intensief Groendaksysteem. Alle producten die door Nophadrain worden geleverd zullen worden geïnstalleerd op Blok 59 binnen Strijp-S en zullen ongeveer 200 m2 van de totale oppervlakte bevatten.

Blok 59 is onderdeel van de revitalisatie van de spoorzone van Strijp S in Eindhoven en vormt een ensemble met de woongebouwen Blok 61 en Blok 63. De drie geschakelde gebouwen zijn geïnspireerd op de grote pakhuizen van New York en sluiten wat betreft hun bouwstijl aan bij de industriële uitstraling van Strijp S.

Blok 59 is een woongebouw met een commerciële plint met een bedrijfsruimte. Het gebouw bevat 156 appartementen van uiteenlopende aard. Naast 2 en 3 kamerappartementen zijn er studio’s en grote 3 kamerappartementen bovenin het gebouw. De hoogbouw wordt ontsloten via een intern trappenhuis en de laagbouw via galerijen, die liggen aan een besloten hof. De fietsenstalling en bergingen bevinden zich in de aangrenzende parkeergarage.

Nophadrain producten:

  • ND TSF-100 Glij- en Beschermingsfolie
  • ND 4+1 Drainagesysteem
  • ND WSM-50 Waterreservoirplaten
  • ND DGS-I Substraat Intensief
  • ND RS-50 Controleput

Meer info en foto's van dit project zullen binnenkort op onze website te zien zijn. Alle info omtrent het Nophadrain Intensief Groendaksysteem is hier uiteraard wel al te vinden via onderstaande link.

https://www.nophadrain.nl/gebruiksdaksystemen/intensief-groendaksysteem/

Gepubliceerd op14 februari 2018 om 15:27
Adres
Mercuriusstraat 10
6468 ER Kerkrade