Deel deze spotlight

Ontwerp in alle vrijheid met ons nieuwe dragende Promisol S Hybrid

Tekst
BeeldArcelorMittal Construction Nederland B.V.

Promisol® S Hybrid is de nieuwe carrier oplossing die u in staat stelt om in alle vrijheid de meest unieke gebouwen te creeren. Ons systeem combineert isolatie, luchtdicht en dragende eigenschappen met totale flexibiliteit qua gevelafwerking. Zowel horizontale als verticale bevestiging is mogelijk. Bouw iets compleet nieuws met Promisol® S Hybrid terwijl u de uitdagingen van vandaag op het vlak van duurzaam ontwerp omarmt.

Promisol S Hybrid 

Dragend Gevelsysteem

De lat hoger bij gebouwontwerp Promisol® S Hybrid is de nieuwe carrier oplossing die u in staat stelt om in alle vrijheid te ontwerpen enmooie, duurzame gebouwen te creëren die voldoen aan de hoogste normen.

Het vernuft van dit nieuwe systeem schuilt in de gecombineerde constructie: het dragend sandwichpaneel met onzichtbare bevestiging en totale flexibiliteit van gevelafwerking, aangepaste kleuren, texturen en vormen. Zowel horizontale als verticale bevestiging is mogelijk. Bouw iets compleet nieuws met Promisol® S Hybrid terwijl u de uitdagingen van vandaag op het vlak van duurzaam ontwerp omarmt.

Vrijheid om te ontwerpen

Promisol® S Hybrid geeft u eindeloze mogelijkheden. Met ons isolerend dragend paneel in het hart van het systeem en uw geveldesign, biedt deze alles-in-één-oplossing volledige architecturale vrijheid, zodat u net zo creatief kunt zijn als u durft. We bieden ook een verscheidenheid aan geometrieën die standaard of op maat van uw ontwerp zijn, zodat u uw perfecte gevel kunt creëren.

Diverse profielen vanuit het gamma van ArcelorMittal zoals: traditionele gewalste profielen, plankprofielen, cassettesystemen, geperforeerde systemen en diverse specials zoals Isis (puntprofielen), Creneo (block-profielen) en custommade gevelsystemen.

Duurzaamheid

Het leveren van een uiterst duurzame oplossing stond centraal bij de ontwikkeling van Promisol® S Hybrid. Het systeem biedt een hoge thermische isolatiewaarde met eenuitstekende luchtdichtheid - essentiële kenmerken om een optimale energie-efficiëntievan uw gebouwen te garanderen. Ons basismateriaal is staal, dat volledig recycleerbaar en gedeeltelijk herbruikbaar is. Zowel ons dragend paneel als de zichtgeveloplossingen zijn verkrijgbaar met duurzameorganische coatings en afwerkingen, die UV- en corrosiebestendigheid combineren, en zijn getest volgens de hoogste normen.

De perfecte afwerking

Promisol® S Hybrid stelt architecten en ontwerpers in staat om hun projecten tot leven te brengen zoals ze zich dat hebben voorgesteld. Wij matchen uw visie met ons gamma van afwerkingen, met onze op maat gemaakte kleuren en texturen en profielen die u in staat stellen om prachtige, performante gebouwen te creëren.

Laat uw creativiteit de vrije loop met ons breed gamma aan voorgelakte organische coatings, originele kleuren en op maat gemaakte vormen & patronen voor bijzondere gevelontwerpen. Ons volledige gamma organische coatings biedt u een veelvoud aan kleuren met iriserende werking, parelmoerachtige, metallic, matte of satijnen afwerkingen, evenals patronen - allemaal bestand tegen de zwaarste blootstellingen.

De perfecte keuze, de perfecte afwerking, elke keer weer.

Gepubliceerd op22 juli 2020 om 9:13