Deel deze spotlight

Plafair® Luchtverdeelpanelen – voor een tochtvrij binnenklimaat

Tekst
BeeldBLT Luchttechniek BV

In ruimtes waar veel mensen werken, wordt tocht al snel als hinderlijk ervaren. Zit je bijvoorbeeld net in de luchtstroom van een toevoerrooster, dan zul je al gauw last krijgen van een stijve nek of rillerigheid. 

BLT Luchttechniek levert en monteert al meer dan 25 jaar Euro Air luchtverdeelslangen voor de meest uiteenlopende projecten. Van scholen tot fitnesscentra en van zwembaden tot monumentale panden. Een doorontwikkeling van de luchtverdeelslangen betreft het eveneens textiele Plafair® luchtverdeelpaneel. Het grote verschil van dit paneel ten opzichte van de luchtverdeelslang is dat het paneel een vlakke onderzijde heeft, die in één lijn loopt met het plafond.

Door het lage eigen gewicht kunnen de Plafair® luchtverdeelpanelen eenvoudig in het rasterwerk van een systeemplafond worden gelegd.

Sinds de introductie van het luchtverdeelpaneel  zijn al vele projecten met Plafair® uitgevoerd, waaronder het Erasmus MC Rotterdam, de Universiteit Tilburg, Stadskantoor Leeuwarden en Agristo Tilburg.

Voor meer informatie www.plafair.nl of www.bltluchttechniek.nl    

Gepubliceerd op30 april 2019 om 9:11