Deel deze spotlight

Recticel Insulation stelt voor: Deck-VQ®

Tekst
BeeldRecticel Insulation

U kent het vast: vacuümisolatie. Door een ongekende lage warmtegeleidingscoëfficiënt kunt u slanker dimensioneren en zelfs kostenefficiënt renoveren. Mogelijk is het voor u niet nieuw, vacuümisolatie… Recticel Insulation introduceert het product met de beste prestaties van de markt! Een warmtegeleidingscoëfficiënt (lambda) van 0,006 W/mK in de kern. En dit niet alleen. Om het vacuüm van de plaat te blijven garanderen is het veilig beschermd door een hoge persing PIR plaat. Beschadigen is daardoor zo goed als uitgesloten waardoor de enorm hoge isolatiewaarde behouden blijft, eenvoudig is in handling en montage. Kortom, Deck-VQ® is hét antwoord voor de praktijk. Uiteraard kunt u daarnaast rekenen op deskundig advies, technische begeleiding voor een goede verwerking met een legplan. Vacuümisolatie kent vele toepassingsgebieden. Deck-VQ® is er met name voor het vlakke dak. Uit de praktijk biedt dit veelal een oplossing voor renovatievraagstukken bij terrassen, loggia’s en platte daken. Schroom niet om u nader te laten adviseren.

DECK-VQ®: SPECIFICATIES

Verkrijgbaar in twee diktes met betreffende RD-waarde:

Dikte RD-waarde

45 mm 5,00 m²K/W

60 mm 7,50 m²K/W 

1| DÉ OPLOSSING WAAR DE RUIMTE VOOR ISOLATIE BEPERKT IS

Onze ultradunne Deck-VQ® panelen zijn een snelle en kostenefficiënte oplossing omdat er geen structurele  aanpassingen nodig zijn bij de renovatie van terrassen of platte daken. Het resultaat is een eersteklas isolatie die u de nodige voordelen biedt bij de uitvoering van diverse dakdetails zoals bij de toegangsdeur tot het terras. Bovendien kunt u slanker dimensioneren, en bespaart zo ook tijd en geld.

2| ONGEKEND HOGE THERMISCHE PRESTATIES

De onderzoek & ontwikkelingsafdeling van Recticel Insulation maakt haar reputatie waar en ontwikkelde Deck-VQ® isolatie met een dikte van niet meer dan 60 mm met een VIP-kern van 40 mm. Deze kern heeft een warmtegeleidingscoëfficiënt van 0,006 W/mK, de laagste op de markt.

3| EENVOUDIGE MONTAGE, PRIMA SERVICE EN ADVIES

Onze Deck-VQ® VIP-panelen zijn beschermd tegen beschadiging, waardoor ze makkelijk te vervoeren en te hanteren zijn. Zelfs bij complex maatwerk is het aanbrengen eenvoudig, dankzij de technische begeleiding en het legplan van ons Recticel Insulation team. Voor meer info surf naar www.recticelinsulation.nl waar u ook een filmpje vindt over Deck-VQ®. 

Bezoek ons op Building Holland van 9 t/m 11 april in RAI Amsterdam.

Tekst & Fotografie: Recticel Insulation

Gepubliceerd op2 april 2019 om 15:01