Deel deze spotlight

Save the date, Project & Interieur 3 april 2023

Tekst
BeeldDe Woonindustrie

ONTMOETEN, NETWERKEN EN ZAKENDOEN: MDXL PROJECT & INTERIEUR OP MAANDAG 3 APRIL De Woonindustrie organiseert dit exclusieve netwerkevent gericht op interieurbedrijven in de groeiende projectmarkt, om vraag en aanbod met elkaar te verbinden.

Samen met zo’n 200 nationale en internationale interieurmerken presenteren we de nieuwste ontwikkelingen en producten op het gebied van interieur en ontwerp. Een breed aanbod van diverse disciplines zoals meubelen, kantoormeubilair, design, verlichting, woonaccessoires, raam-en wanddecoratie, vloerbekleding, meubelstoffen, smart living, akoestische oplossingen en slapen.

Op deze unieke dag zal Jan de Jong, Area Sales Manager van Astrimex-partner Rockfon, je bijpraten over de uitdagingen van akoestiek in de projectinrichting en de mogelijke oplossingen. Marie Claeys, Sustainability Manager van Mobitec, zal inzichten delen over de ontwikkeling van de Corporate Social Responsibility (CSR)-strategie van het bedrijf en de toewijdingen die zijn gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Patricia Vernooij, oprichter van INinterieurs, vertelt ons het geheim van Biophilic Design. Biophilic Design is een ontwerpvisie die de band tussen mens en de natuur wil versterken door meer natuurlijke elementen binnen toe te passen.

Deze podiumpresentaties vinden plaats in het Atrium, waar ook diverse gastexposanten zoals Geberit, Mikomax, Let you Blossom en Design8 aanwezig zullen zijn.

We ontmoeten je graag op MAANDAG 3 APRIL in De Woonindustrie.

DE WOONINDUSTRIE ⋅ SYMFONIELAAN 1 ⋅ NIEUWEGEIN

Gepubliceerd op21 maart 2023 om 14:51
Adres
Symfonielaan 1
3438EW Nieuwegein