Deel deze spotlight

Sfeervol en decoratief

Tekst
BeeldABC afbouwcentre

Ambachtelijk gemaakt in ons eigen Nederland. Een eigen productie en een eigen atelier en daardoor alles zelf in de hand. Met pure passie zijn we dagelijks bezig met gips. De keuze is groot, eigenlijk oneindig groot. Standaard of maatwerk, groot of klein, bewerkt of onbewerkt, wij gaan de uitdaging aan. Dagelijks, wekelijks, maandelijks. En dit al meer dan 35 jaar!

MAAK SFEER MET GIPS!

Iedere ruimte heeft behoefte aan sfeer. Of het nu gaat om een particuliere woning, een statig herenhuis, een hotelkamer, een kasteel, een winkel, een horecagelegenheid, enzovoorts. Wat is er mooier om een plafond of wand te voorzien van gipsen lijsten en ornamenten. Welke stijl je ook kiest, modern, klassiek, jugendstil, er is altijd wel een keuze te maken.

VERFRAAI UW BUITENGEVEL!!

Behalve binnen is het ook mogelijk om buiten verfraaiingen aan te brengen aan bijvoorbeeld uw gevel. Lijstwerk om deuren en ramen geeft een extra uitstraling aan uw pand. Ook deze mogelijkheid kan ABC u bieden. De producten worden vervaardigd met origineel gietcement of lichtgewicht profielen met een kern van polystyreen en een toplaag van cement (EPS profielen)De aangebrachte lijsten zijn met een duurzame buitenmuurverf in iedere kleur af te werken.

ALLROUND LEVERANCIER ABC

Afbouwcentre produceert hoogwaardige lijsten en ornamenten voor de Nederlandse en buitenlandse markt. Service, flexibele werkwijze en een klantgerichte instelling lopen als een rode draad door het bedrijf.

Een breed standaard assortiment is te bewonderen in het fotoboek. Gipslijsten, ornamenten, perklijsten, konsoles enzovoorts passeren de revue in allerlei soorten en maten. Zelfs een oud-hollands plafond behoort tot de mogelijkheden. Door ABC zelf ontwikkeld en geproduceerd!

Door onze eigen productie zijn wij in staat om buiten ons standaard assortiment tevens maatwerk te leveren. Restauratie en herstellingen van bestaand lijstwerk behoort zeker tot de mogelijkheden. Indien gewenst begeleiden wij een project van begin tot eind. Van origineel tot eindproduct. 

Gepubliceerd op17 december 2018 om 10:42