Deel deze spotlight

Smart – Home door combinatie van intelligentie en veiligheid

Tekst
BeeldProlectric

Wij bieden een intelligent alarmsysteem tot in de hoogste risico-klasse geïntegreerd met KNX

Hierdoor kunnen we een systeem met meer uitgebreide functionaliteit verkrijgen dan bij het toepassen van afzonderlijke oplossingen.

Het versimpelt de installatie. En voegt diverse sensoren en schakelaars samen.

Tevens kan desgewenst het schakelmateriaal worden geplaatst en geïntegreerd van de gerenommeerde professionele merken zoals Jung, Busch jeager e.d.

Neem een bewegingssensor die zorgt voor een alarm bij een ingeschakeld alarmsysteem. Maar wanneer het systeem is uitgeschakeld dient de sensor om de verlichting aan te schakelen. In bijvoorbeeld de gang. Zodat deze verlichting niet onnodig blijft branden.

Wanneer bijvoorbeeld een deur wordt opengedaan schakelt de verwarming automatisch over naar een lagere stand om onnodige energie niet verloren te laten gaan.

Wanneer het alarmsysteem wordt ingeschakeld wordt alle verlichting automatisch uitgeschakeld, de verwarming en airconditioning worden in de economische mode gezet en de rolluiken voor de ramen worden naar beneden gestuurd.

Bij constatering van een beweging in de tuin worden de camerabeelden automatisch getoond op het touchscreen en gaat de buitenverlichting alarmerend knipperen.

De combinatie van een high-class alarmsysteem met veelzijdige automatisering is een perfecte oplossing voor de meest veeleisende klanten waarvan de verwachtingen verder gaan dan basisfunctionaliteiten.

Onze oplossingen zijn uitermate geschikt voor beveiligingssystemen van huizen en appartementen en combineren veiligheid, comfort en energie-efficiëntie.

Het touch bediendeel, kan niet alleen het alarm in- of uitschakelen maar kan in combinatie met het KNX-systeem uw hele huis onder de controle van uw vingertoppen brengen. De mogelijkheid om scènes te activeren met een enkele opdracht via een menu of icoon, biedt een ongekende ervaring van luxe en comfort voor de gebruiker. Op basis van scènes kunnen de afzonderlijke installaties in uw gebouw doen wat nodig is.

Waar de installatie gecompliceerder wordt door de integratie van al deze systemen. Hoeft de bediening dit niet te zijn. Sterker nog, wij zijn van mening dat het juist simpel moet.

Tijdens uw afwezigheid kan het systeem de aanwezigheid van personen simuleren, waardoor potentiële inbrekers worden afgeschrikt. Het is mogelijk om automatisch de verlichting e.d. te regelen via voorgeprogrammeerde tijdschema's of bij bepaalde gebeurtenissen (bijv. in combinatie met een schemersensor)

Wij stellen een installatie-plan op naar aanleiding van de wensen en ideeën van de klant en adviseren waar nodig. U kunt ervoor kiezen om de installatie te laten installeren door uw eigen installateur of dit aan ons over te laten.

De systemen bouwen wij in onze werkplaats en worden daarna ‘plug & play’ verzonden aan de installateur.

inclusief bekabelingslijsten / tekeningen en aansluitvoorwaarden.

De werkzaamheden worden middels tussen- en eindcontroles door ons bewaakt. En opgeleverd met een kwaliteits-document.

Gepubliceerd op6 december 2019 om 8:41