Deel deze spotlight

Swisspearl Patina Signature

Tekst
BeeldSwisspearl Nederland BV

Een gevelplaat met uw eigen ontworpen designmotieven.

Swisspearl Patina Signature is de nieuwste aanwinst binnen de Cembrit Patina design line. Een vezelcement gevelplaat met een gezandstraald oppervlak, die wordt afgewerkt met een gepersonaliseerd motief naar uw keuze.

Swisspearl Patina Signature wordt gecreëerd op basis van twee bestaande gevelplaten, die met elkaar gecombineerd worden: Patina Original met Patina Rough. U krijgt hiermee nieuwe designmogelijkheden, maar met een bestaand, vertrouwd en duurzaam concept.

Met Cembrit Patina Signature heeft u volledige ontwerpvrijheid. U levert een geheel eigen ontwerp aan Cembrit in goed bestandsformaat. De motieven van uw ontwerp krijgen het uiterlijk van een Patina Original plaat, terwijl het overige gedeelte van de plaat wordt gezandstraald en het oppervlak van een Patina Rough plaat krijgt. Het resultaat: een Patina Signature gevelplaat met uw gepersonaliseerde motieven!

Unieke lijnen, structuren en patronen benadrukken de architecturale ontwerpvisie achter een gebouw. Dit woonproject is het perfecte voorbeeld van een heel eigen en karaktervol ontwerp, tot stand gebracht met gepersonaliseerde afwerkingsmotieven.

Met een compleet nieuw palet van genuanceerde motieven en patronen reikt Swisspearl u nu nog meer creatieve mogelijkheden aan, om expressie aan de architectuur van uw gebouwen te geven. Een visueel interessante gevelpartij is dan ook hét middel voor een architect of ontwerper om het individuele karakter van een gebouw tot leven te doen komen in de omringende (stads)omgeving.

Met Cembrit Patina Signature krijgt elk idee zijn gedroomde uitvoering. En dat idee, dat concept, die keuze… is helemaal van u.

Gepubliceerd op16 november 2021 om 13:28