Deel deze spotlight

Timmermans Hardglas

Tekst
BeeldTimmermans Hardglas B.V.

Stel je bent horecaondernemer. De zaak waar je zoveel tijd en energie in gestoken hebt, moest van het één op het andere moment verplicht dicht. Natuurlijk ga je niet bij de pakken neerzitten. Je doet wat mogelijk is. Maar je kijkt toch vooral uit naar het moment dat de zaak weer ‘gewoon’ binnen de regels van de 1,5 meter economie open mag.

Op 1 juni was het eindelijk weer zover. De deuren en de terrassen mochten weer open.

Hoe wrang is het dan te lezen dat veel horecaondernemers in de eerste week de deuren alweer sloten. Omdat de regels nu eenmaal minder ruimte laten voor klandizie. Omdat je verantwoordelijk bent voor het handhaven van de 1,5 meter maar niet continu mensen kan of wil aanspreken als ze zich niet aan de regels houden.

Stel dat je met een simpele oplossing jouw zaak weer rendabel zou kunnen openen. Waarbij je op een verantwoorde manier meer klanten binnen kunt laten dan je op basis van aantal vierkante meters zou verwachten, waarbij de routering en indeling alles intuïtief in goede banen leidt. Zonder dat je de hele tijd alert moet zijn of iedereen zich aan de regels houdt. Laten we eerlijk zijn: dit is een aanlokkelijk perspectief

Voor deze ondernemers, en voor vele andere situaties, hebben we een fantastische oplossing: Eenvoudig verplaatsbare glazen preventieschermen, die zowel jouw medewerkers, jouw klanten of cliënten en natuurlijk jezelf beschermen. Zeker zo belangrijk: preventieschermen beschermen dus ook jouw omzet.

Hoe werkt dat?

De glazen preventieschermen zijn gemaakt van veiligheidsglas, voldoen aan de NEN-EN12150-1 en beschermen tegen besmetting van het Covid 19. De preventieglazen zijn eenvoudig verplaatsbaar. Je kunt dus jouw eigen route, indeling en compartimentering inrichten en net zo makkelijk aanpassen per situatie. De glazen zijn ook eenvoudig met normale schoonmaakmiddelen schoon te maken. Dat vergroot het gevoel bescherming. Bovendien kunnen de schermen tegen een stootje en vervagen ze niet zoals plexiglas.

De preventieschermen zijn zo geschikt voor elke gelegenheid waar mensen samen komen en beschermd moeten worden. Zonder dat het gevoel van persoonlijk contact verloren gaat. Je kunt elkaar zien, oogcontact maken en met elkaar praten. Je kunt eventueel uitsparing zodat zaken gemakkelijk aangereikt kunnen worden. Voor elke situatie is een oplossing mogelijk.

De toepassingsmogelijkheden zijn onbegrensd

We laten je graag nog een aantal voorbeelden zien waarbij de preventieglazen effectief en eenvoudig kunnen worden ingezet.

Denk bijvoorbeeld aan:

·        Wachtruimtes in openbare gebouwen, zorginstellingen of ziekenhuizen;

·        Kantoren: veilig en toch samenwerken met je collega’s;

·        Winkels: om je medewerkers en je klanten te beschermen en tegelijkertijd toch te kunnen adviseren, producten te tonen en service te verlenen;

·        Contactberoepen zoals kappers of schoonheidsspecialisten. Preventieschermen kunnen helemaal op maat worden gemaakt zodat ze perfect aansluiten op de manier waarop jij werkt;

·        Scholen: de preventieschermen kunnen op de tafels worden geplaatst van zowel leerlingen als docenten, zodat klassen niet verder hoeven te worden opgesplitst om verantwoord les te kunnen geven.

Onze preventieschermen zijn het ideale antwoord op het nieuwe normaal. Ze beschermen, ontzorgen en garanderen actieve deelname aan het economisch en maatschappelijk verkeer.

Wij leveren de glazen preventieschermen in standaardvarianten en op maat. We leveren bovendien snel en flexibel omdat we de glazen zelf in productie hebben. Kortom wij adviseren en ontzorgen.

Zie onze site www.timmermanshardglas.nl

Gepubliceerd op1 juli 2020 om 12:23