Deel deze spotlight

Verbeterde visualisatie en productiviteit met SketchUp 2024

TekstDesign8 bv
BeeldTrimble Inc.

Ontwikkelaar Trimble heeft SketchUp 2024 officieel gelanceerd. Met de innovaties en nieuwste features in SketchUp 2024 til je je visualisaties, productiviteit en effectiviteit naar een hoger plan:

Wat is er nieuw?
  • Ambient Occlusion - Ambient Occlusion is een nieuwe stijlinstelling die visueel de nadruk legt op hoeken en randen, waardoor de waargenomen diepte en het realisme in de SketchUp interface verbetert. Deze stijlinstelling is ook beschikbaar in LayOut en op SketchUp for iPad.
  • Trimble Connect Integratie - Trimble Connect is nu een native integratie binnen de desktop applicatie. Je hebt vrijwel direct toegang tot jouw in de cloud opgeslagen bestanden. Bij het opslaan van je bestanden blijft de voortgang behouden en wordt de versiegeschiedenis van het bestand bijgewerkt in Trimble Connect.
  • Link delen - Deel eenvoudig view-only modellen met je collega's en klanten. De ontvanger hoeft de software niet geïnstalleerd te hebben. De link opent zich in elke browser.
  • Scan-to-Design op SketchUp for iPad - Scan bestaande ruimtes met je iPad en zie hoe SketchUp jouw scangegevens omzet in schone, georganiseerde 3D-geometrie, waardoor je direct een startpunt voor een conceptueel ontwerp creëert.
  • En nog heel veel meer - Bekijk sketchup.nl/blog/2024 voor een uitgebreide beschrijving van alle verbeteringen aan dit populaire tekenpakket.


VERKRIJGBAARHEID

SketchUp is een gratis upgrade voor bestaande abonnees. Geïnteresseerden kunnen op sketchup.nl voor een gratis proefperiode of aanschaf van de software.

Gepubliceerd op17 april 2024 om 0:00