Deel deze spotlight

Win with Wago

Tekst
BeeldXYTO Media

Bij WAGO hebben we iets spannends voor je in petto: de gloednieuwe #WinWithWAGO actie! Deze begint 2 april en zal doorlopen tot en met 30 juni.

Door bepaalde best verkopende WAGO-producten aan te schaffen, maak je direct kans op fantastische prijzen. Ontdek alles wat je moeten weten over deze actie op deze pagina.

50 jaar verbindingsklem.

Klein qua afmetingen, groots qua prestaties: vijf decennia geleden revolutioneerde WAGO met de verbindingsklem de aansluittechniek in de elektrische installatie. De zin "Geef me eens even een WAGO" is sinds de marktintroductie in 1974 stevig verankerd in de woordenschat van elke professional in de elektrotechniek. Om deze reden hebben wij de winactie "#WinWithWAGO" geïntroduceerd.

"Win with WAGO" is een unieke actie voor de elektroprofessional, waarbij gebruik wordt gemaakt van de populaire WAGO-series 221 en 2273. De doosjes van de fast movers in deze series zijn voorzien van een actiesticker met een unieke actiecode, Hiermee maak je kans om verschillende prijzen te winnen. Deze speciale actie organiseren wij vanwege het 50-jarig jubileum van onze lasklemmen.

Wat kun je winnen?

  • 50 x WAGO Quickstrip Vario
  • 100 x L-BOXX Mini
  • 2120 x €20/€50/€100 Voucher van Gogift.com
  • 6 x TUI Reis Voucher waarde € 2,500
  • 6 x Milwaukee gereedschap set
  • 6 x Weber Genesis EPX Grill
Gepubliceerd op2 april 2024 om 13:25
Adres
Van Benthuizenlaan 1
1701BZ Heerhugowaard
Contact
Jolanda Eyzinga