Integraal Kind Centrum Lisse - Architect | Broekbakema, gekleurde stroken wand | foto Broekbakema
Gemeentehuis Delft - Architect Mecanoo | Ontwerp wandpanelen Hesje Andersson
Deel deze spotlight

Woltvilt wandbekleding van HOLLANDFELT verbetert de akoestiek, is brandvertragend en eco-vriendelijk

Tekst
BeeldHollandfelt

Steeds meer architecten ontdekken de akoestische voordelen van HOLLANDFELT en passen het toe in hun projecten. Met een geluidsabsorptie tot wel 82% is HOLLANDFELT een logische keuze om de akoestiek te verbeteren in onder meer scholen, theaters, call centers, musea, restaurants en bedrijfs- en overheidsgebouwen. Om dit te bewerkstelligen wordt het wolvilt veelal direct op de wanden verlijmd, maar ook akoestische panelen, gordijnen of zelfs sculpturen behoren tot de mogelijkheden.

Met behulp van de nieuwste snijtechnieken kan het wolvilt geleverd worden in elke gewenste maat of vorm. Dit geeft enorm veel vrijheid in het ontwerpen van de akoestische wandbekleding, denk aan: ingelegde vormen, een spel van verschillende kleuren of 3D effecten. Door het wolvilt zelfklevend te leveren kunnen verschillende lagen gemakkelijk op elkaar worden aangebracht.

Omdat HOLLANDFELT beschikbaar is in bijna 100 verschillende kleuren is er altijd een variant die past. In het zeldzame geval dat de perfecte kleur voor uw project er toch niet bij zit, kunnen wij op verzoek ook een kleur laten inverven.

Gepubliceerd op15 maart 2018 om 10:08