Deel deze spotlight

Zuid-Nederlandse Ramenfabriek. Wij tekenen, produceren en plaatsen het product

Tekst
BeeldZuid-Nederlandse Ramenfabriek

Zuid-Nederlandse Ramenfabriek B.V., opgericht in 1983, is een gerenommeerde en toonaangevende toeleverancier in de bouwwereld, die zich richt op de engineering, pro- ductie en montage van stalen ramen, deuren, gevels en lichtstraatconstructies. U hebt maar één aanspreekpunt. Wij tekenen, produceren en plaatsen het product  

Alle producten worden, vanaf het eerste moment, met de grootste zorg, in een eigen moderne werkplaats vervaardigd, waarbij voldaan wordt aan de kwaliteitseisen van het VMRG keurmerk, SKG/KOMO en de veiligheidsnormen van het VCA* certificaat. Door een snelle, meedenkende en degelijke uitvoering van haar projecten heeft de Zuid-Nederlandse Ramenfabriek B.V. een aanzienlijke klantenkring opgebouwd in alle segmenten van de bouw en industrie. Onze opdrachtgevers variëren dan ook van bouwondernemingen, architecten, overheidsinstanties tot aan eindgebruikers. 

Naast de productie en montage van standaard stalen profielsystemen, zoals Jansen en Forster, kunnen wij ook op basis van specifieke klantwensen oplossingen op maat verzorgen. Bovendien hebben wij ons gespecialiseerd in de productie en montage van brand-, inbraak-, uitbraak, kogel- en explosie werende puien en gevels. 

Door onze zeer flexibele en veilige manier van werken, met kwaliteit hoog in het vaandel, zijn wij steeds in staat om de projecten tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers te realiseren.

TEKST | FOTOGRAFIE ZUID-NEDERLANDSE RAMENFABRIEK B.V

Gepubliceerd op9 mei 2018 om 15:35
Adres
Nijverheidsstraat 7
4715 RZ Rucphen