BS Beton

Wij zijn gespecialiseerd in klein prefab en in maatwerk beton.

PROFIEL

Ons bedrijf is reeds twee generaties in handen van de Familie Van Kempen. Wij beschikken over 2 productiehallen en een eigen mallenmakerij. De benodigde wapening wordt ingekocht bij onze vaste wapeningsleverancier. Beide productiehallen beschikken over een eigen betoncentrale waardoor wij ook flexibel zijn met het produceren van betonelementen in kleur. Wij zijn gespecialiseerd in klein prefab en in maatwerk beton.

WERKVOORBEREIDING

De afdeling werkvoorbereiding is verantwoordelijk voor het inplannen van opdrachten. Hier worden de opdrachten verwerkt in onze software en worden orderbevestigingen en productieboekjes opgesteld. Al onze betonproducten worden voorzien van stickers met barcode. Middels onze software kunnen wij zien welke elementen op welke pallets verpakt zitten. In overleg met de klant kunnen elementen per kavel of per verdieping apart verpakt worden.De leveringsweken worden hier met de klant afgestemd.

TEKENKAMER

Wij tekenen het prefab beton uit in Autocad of Allplan (BIM). Doordat wij in 3D tekenen kunnen wij projecten die onder BIM werkmethodiek worden uitgevoerd eenvoudig oppakken. Voor elk project is 1 tekenaar verantwoordelijk en communiceert u steeds met dezelfde persoon. Op deze manier houden we de communicatielijnen zo kort en persoonlijk mogelijk.

MODELMAKERIJ

In de modelmakerij vervaardigen wij onze mallen. De mallen worden doorgaans altijd van hout gemaakt. In de tekenkamer worden de mallentekeningen gemaakt en in de modelmakerij worden deze tot uitvoering gebracht. Voor ieder uniek element wordt een nieuwe mal gefabriceerd. De mallen worden zorgvuldig gezaagd, in elkaar gezet en afgelakt met bijbehorende schotjes en instortvoorzieningen. Houten mallen worden na levering van de laatste elementen tijdelijk opgeslagen. Na circa 2 maanden worden deze vernietigd.

AFNEMERS

Hieronder een overzicht van afnemers waar wij de afgelopen jaar verschillende projecten mee hebben gerealiseerd.