Dauphin

Voor de behoeften van een nieuwe generatie

Bij het ontwerpen van werk- en leefomgevingen moet de focus liggen op de individuele mens en diens individuele behoeften. Dit is waar we heilig in geloven.

Om dit doel te bereiken, hebben we onze merken, onze knowhow en onze geïntegreerde aanpak samengebracht onder de paraplu van de Dauphin HumanDesign® Group. Ergonomisch ontworpen werkomgevingen, holistisch georganiseerde kantoren en fascinerende ruimtes zijn het resultaat van ons werk.

Laat u overtuigen door de elementen van HumanDesign®.

In de afgelopen 50 jaar is Dauphin uitgegroeid van een eenmanszaak tot een internationaal opererende businessgroep en toonaangevende fabrikant van innovatieve ergonomische zitoplossingen, geavanceerde interieur- en kantoormeubelsystemen en een selecte wooncollectie. Vandaag de dag zijn vijf individuele meubelmerken gegroepeerd onder de paraplu van de Dauphin HumanDesign® Group:

De merken Bosse, Dauphin, Trendoffice, Züco en DAUPHIN HOME® bieden totaaloplossingen voor het hele kantoor, de industriële en contractsector en harmonieuze leefomgevingen.

In het najaar van 2002 bundelde het in Offenhausen gevestigde bedrijf de verkoop-, marketing- en adviesexpertise van zijn dochterondernemingen Bosse, Trendoffice en Züco tot de Dauphin HumanDesign® Group. Dit heeft ervoor gezorgd dat de groep kan opereren volgens haar holistische HumanDesign®-filosofie en totaaloplossingen kan bieden voor de gehele kantoor- en facilitaire sector.

De hoogwaardige stoelprogramma's van Dauphin en Züco, het dynamische, trendy zitprogramma van Trendoffice en de moderne, doordachte ruimte- en kantoormeubelsystemen van Bosse staan centraal in de activiteiten van Dauphin HumanDesign® Group. Het resultaat is een configureerbaar compleet meubelprogramma voor het creëren van eigentijdse, gebruikersgerichte en systematische kantoorlandschappen. Een werkplek is immers geen verzameling losse onderdelen, maar moet een harmonieus geheel vormen. De Dauphin HumanDesign® Group streeft ernaar om producten en oplossingen aan te bieden die dit doel bereiken.

Deze merken omvatten elementen die kunnen worden toegepast in zowel de kantooromgeving als in de horeca- en woonomgevingen en bevinden zich in het midden en het hogere ( kwaliteits ) segment van de markt.

Dauphin HumanDesign® B.V., is als zelfstandige dochter van de Duitse Dauphin HumanDesign® Group verantwoordelijk voor de import en distributie van zitmeubilair voor de kantoor- en projectinrichting. Dauphin HumanDesign® B.V. bewerkt de Nederlandse markt via een zorgvuldig geselecteerd bestand van hoogwaardige wederverkopers. Dit netwerk van wederverkopers dekt zo optimaal mogelijk de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt af.

Adres
Landzichtweg 60
4105 DP Culemborg