Duofor B.V.

Duofor – Smart building

Gestart als Nederlandse producent van de Duofor® zwaluwstaartplaten heeft Duofor zich ontwikkeld tot een gewaardeerde en vakkundige marktpartij van unieke vloersystemen en –oplossingen.

Naast haar eigen productie van zwaluwstaartplaten ontwikkelde Duofor in de afgelopen 15 jaar een diversiteit aan systeemvloeren waarbij zij zorgdraagt voor advisering, projectbegeleiding en engineering.

Duofor biedt advies in onder andere volgende vloersystemen:

Combifor systeemvloerZwaluwstaartplatenvloerGeluidisolerende vloerBrandwerende vloerWoningscheidende vloerVernagelde vloerTegelvloerVloer met vloerverwarming

Ook het aanleveren van constructieve-, thermische-, geluid- en brandwerende berekeningen van de geselecteerde vloeroplossing en/of bestekteksten, legplannen en calculaties beschouwt Duofor als een vanzelfsprekend aspect voor een goede samenwerking met verschillende bouwpartners en een succesvol eindresultaat.

Als kennispartner biedt Duofor in elke fase van de implementatie en realisatie een optimaal advies voor alle betrokken bouwpartijen. Het in een vroeg stadium samen, met de architect, opdrachtgever en aannemer, nadenken over de toepasbare aanpak is essentieel om tot de beste vloeroplossing te komen.

Bekijk hier onze bedrijfsfilm.

Bekijk hier de promotievideo van ons Combifor Vloersysteem


Adres
Postbus 182
5100 AD Dongen