HB Watertechnologie B.V.

Irrigatiesystemen, vijvertechnieken en waterbehandeling

HB Watertechnologie is de specialist in watertechnische activiteiten in hoogwaardig groen en waterpartijen. We zijn een technische partner voor hoveniers, aannemers en (tuin)architecten in de zakelijke markt, maar werken ook rechtstreeks voor bedrijven en overheidsinstellingen. In goed overleg verzorgen we het volledige traject van advies en engineering tot levering, installatie, nazorg en service van onze producten.

Onze watertechnische activiteiten bestaan uit irrigatiesystemen en beregeningsinstallaties voor daktuinen, verticale tuinen, binnentuinen, plantenbakken en andere hoogwaardige groenprojecten. Daarnaast verzorgen we waterbehandelingen, filtersystemen en andere watertechnische oplossingen voor waterpartijen.

De oorsprong van HB Watertechnologie

HB Watertechnologie is in 1997 als HB Tuintechniek opgericht door Henk Bouhuijzen. Door de sterk toenemende vraag naar specialistische technieken in tuinen en buitenruimtes vertaalde hij zijn ruime ervaring in watertechnieken in de professionele glastuinbouw naar hoogwaardige installaties voor particulieren, overheid en bedrijven. Vanaf 2014 is de bedrijfsnaam veranderd van HB Tuintechniek naar HB Watertechnologie, omdat deze naam helder aansluit bij onze huidige activiteiten en diensten. Vanaf 2017 heeft HB Watertechnologie de keuze gemaakt om zich volledig op de zakelijke markt te richten.

HB Watertechnologie is een familiebedrijf, waarin zoon Kris Bouhuijzen vanaf 2015 volledig de verantwoordelijkheid draagt voor de onderneming. Henk Bouhuijzen richt zich vanaf 2015 op het advies, ontwerp en schrijven van technische bestekken. Dit zijn diensten waar (tuin)architecten en opdrachtgevers steeds meer gebruik van maken.

Onze visie

De klant staat centraal bij onze producten. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op een installatie van hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende service. De installaties zijn maatwerk en worden toegespitst op uw wensen.

Onze producten en diensten

HB Watertechnologie is de specialist in watertechnische activiteiten in tuinen, groen in de breedste zin van het woord en waterpartijen. We zijn een technische partner voor hoveniers, aannemers en (tuin)architecten in de zakelijke markt, maar werken ook rechtstreeks voor bedrijven en overheidsinstellingen. In goed overleg verzorgen we het volledige traject van advies en engineering tot levering en installatie van onze producten. Dankzij een eigen servicedienst bent u verzekerd van optimaal genot van uw irrigatiesysteem, vijvertechniek of andere technieken voor waterbehandeling.

Adres
Proostwetering 27H
3543AB Utrecht