TEC / CADCollege

TEC / CADCollege, Dé opleider in CAD

TEC / CAD College helpt u op weg met AutoCAD, Inventor, Revit en 3ds­ Max. U kunt kiezen uit boeken, cursussen of een CAD oplei­ding op MBO of HBO niveau. TEC heeft in haar 33 jarige bestaan duizenden tekenaars en con­struc­teurs op hun weg mogen helpen. De beste CAD ge­brui­kers en CAD system ma­na­gers van ons land hebben bij TEC een HBO tra­ject gevolgd.

TEC / CAD College TEC, Twente Engineering Consultancy is opgericht aan de Technische Universiteit Twente. TEC / CAD College BV, inmiddels gehuisvest in Nijmegen, verzorgt sinds 1984 kennisoverdracht op het gebied van CAD. In de vorm van CAD-opleidingen, -leerboeken en -educatieve software staan de producten al jaren bekend als vernieuwend en kwalitatief hoogstaand.

Cursussen en opleidingen Voor het bedrijfsleven biedt het opleidingscentrum van TEC een compleet scala van CAD- en ontwerpcursussen aan. Van basiscursussen tot zeer specialistische CAD-zaken. Ook is het mogelijk een deeltijd HBO opleiding te volgen.

Boeken De uitgeverij van TEC geeft boeken uit voor zelfstudie en naslagwerk. Onder andere de toonaangevende reeks boeken voor AutoCAD, Inventor en Revit (auteur ir. R. Boeklagen). Ook de verzamelingen met AutoCAD-symbolen en Revit-families zijn bestseller. Voor het thuis tekenen met een eenvoudig Nederlandstalig CAD-systeem of het leren van tekenregels biedt TEC allerlei mogelijkheden.

Educatieve software Voor het technische beroepsonderwijs en voor de technische vakken in het VO biedt TEC Computer Ondersteund Onderwijs. Met deze programma's krijgt de leerling les in ruimtelijk inzicht en de regels van de technische tekening. Er zijn programma's om te leren tekenen in de bouw, de metaal, autotechniek, installatietechniek en de elektrotechniek. Voor scholen die tekenen met AutoCAD of Inventor zijn er diverse schoolboeken voorhanden.

Adresgegevens Het gebouw aan de Kerkenbos 1018b biedt smaakvolle en comfortabel ingerichte vertrekken. De locatie is goed bereikbaar naast de afrit van de snelweg en op loopafstand van het station. Er is ruime parkeergelegenheid. Zie de routebeschrijving voor de auto en het reizen met het Openbaar Vervoer.

Adres
Kerkenbos 1018 B
6546 BA Nijmegen