Contactgeluid reductie supermarkten met Isolgomma Roll

Veel winkelcentra bestaan uit combinaties van appartementen met daaronder winkelruimte zoals een supermarkt. Dit kan geluidsoverlast voor omliggende bewoners veroorzaken. Denk aan rijdende winkelwagentjes, het gooien van zware kratten tijdens het bijvullen en in de emballageruimte, palletwagens en bevoorradingskarren. Toch zijn de geluiden prima te isoleren. Wil je weten hoe?

Geluidstrillingen

Geluid verplaatst zich makkelijk via de vloer en muren naar bovenliggende woningen. Bij de aanleg of het vervangen van een vloer in een supermarkt zijn daarom maatregelen nodig die aan de norm en het gewenste resultaat voldoen. ISMT heeft hiervoor de ultieme oplossing: de speciale akoestische isolatie van Isolgomma. Deze zijn voor 92% gemaakt van gerecycled materiaal en bieden een duurzame oplossing.

Duurzame oplossing

Wanneer een zwevende dekvloer nieuw wordt gestort, is Roll van Isolgomma het beste antwoord. Deze slechts 5mm dikke isolatierol biedt betrouwbare akoestische isolatie die voldoet aan alle gestelde eisen uit het PVE voor supermarktvloeren.

Gepubliceerd op4 november 2020 om 12:05