“PASSEND BIJ ONZE WENSEN ÉN GERICHT OP DUURZAAMHEID”

Duurzame entree bij Volvo Harrie Arendsen

“Toen bleek dat wij het pand dat wij in Hengelo huurden niet konden verbouwen, keken we naar de mogelijkheden voor nieuwbouw. Dat was mogelijk en ook nog eens binnen een kleine straal van het bestaande pand. Tijdens de gehele bouw waren wij gericht op duurzaamheid en wilden wij producten gebruiken afkomstig uit de regio. Wel moesten deze producten uiteraard voldoen aan enkele eisen.” - Nadine de Jong, Marketing coördinator bij Volvo Harrie Arendsen.

“FAAC sloot precies aan bij onze wensen: een goede kwaliteit van automatische inbraakwerende deuren, maar ook de juiste kleurstelling. En daarnaast wilden we met het oog op duurzaamheid een product dat mogelijk in de toekomst kon worden gerecycled. Allemaal punten die FAAC moeiteloos wist in te vullen.”

Bij Volvo Harrie Arendsen draait alles om passie, respect, kwaliteit, vakmanschap en vertrouwen. Het gaat hen erom dat hun klanten tevreden zijn. Daarom stimuleren ze enthousiasme en professionaliteit bij hun medewerkers. En met succes: de medewerkers van Volvo Harrie Arendsen werken vanuit hun passie voor het vak. Hun klanten en het merk Volvo motiveren hen. Volvo Harrie Arendsen wil van iedere relatie dan ook een ambassadeur maken en dat is terug te zien in de gehele bedrijfsvoering: van inzet voor de klant tot uitstraling van de winkel. De deuren van FAAC sluiten hier perfect op aan.

  • Opdrachtgever: Volvo Harrie Arendsen, Hengelo (O)
  • Architect: VBJ Architectuur en Bouwmanagement, Rhenen
  • Aannemer: Aannemingsbedrijf J.A. Droste BV, Hengelo
  • Gevelbouwer: Facadis Geveltechniek, Oldenzaal
  • Leverancier automatische deur: FAAC, DoetinchemGepubliceerd op22 maart 2021 om 0:00