FAAC B.V.

OVER FAAC BV

Wij zijn de specialist op het gebied van automatische deuren, slagbomen, verkeerspalen, producten voor tochtwering en motoren voor rolluiken en zonwering.

KERNWAARDEN

Oplossingsgericht

We zijn echt een specialist in de automatisering van toegangssystemen. Denk hierbij aan slagbomen, bollards, schuifdeurautomaten en tochtwerende producten. We hebben een eigen fabriek waar we voor u aan het werk gaan. Maatwerk leveren is voor ons eerder de regel dan de uitzondering. We denken met u mee en komen altijd met de oplossing die voor u het beste is.

Flexibel

We zijn een platte organisatie met korte lijnen en schakelen snel met u mee. Heeft u iets nodig, is er een storing of moet er toch iets anders? We gaan direct voor u aan de slag.

Persoonlijk

We kennen onze klanten goed, zijn toegankelijk en benaderbaar en houden van een persoonlijke omgang. Klanten hebben bij ons één aanspreekpunt en worden altijd meteen geholpen.

ONS TEAM

Iedere dag staan wij met een team van ca. 40 enthousiaste medewerkers voor onze klanten klaar. Onze productiemedewerkers produceren met zorg de producten die onze monteurs bij onze klanten monteren, onderhouden en servicen. Werkvoorbereiding, service en planning zorgen voor een snelle doorlooptijd en zorgen ervoor dat het product tijdig en goed op de plek van bestemming komt. Onze medewerkers van de administratie zorgen voor een juiste administratieve afwikkeling. Verkoopadviseurs en relatiebeheerders bezoeken onze relaties en werken een interessant voorstel voor hen uit.

Adres
Transportweg 1201
7007CN Doetinchem
Contact
Marlon Lammers
Telefoon