Deel deze spotlight

Magnetic® slagbomen: veiligheid en kwaliteit met een ‘’multi-award-winning design’’

Tekst
BeeldFAAC B.V.

Design, kwaliteit en veiligheid zijn facetten die vaak niet goed samengaan. Maar met trots kan FAAC melden dat het met de slagbomen van Magnetic® is gelukt deze drie waarden te combineren in een prachtig assortiment.

De unieke vorm van de slagbomen hebben een gepatenteerde multi-award-winning design. Het oog voor detail maakt de slagboom herkenbaar en erg functioneel. De slagbomen zijn toepasbaar op fabrieksterreinen, in ondergrondse parkeergarages en voor tal van andere toepassingen.

De slagbomen zijn zelfs uitvoerbaar met een mastlengte van 10 meter en door de vele individuele aanpassingen die aan de slagboom kunnen worden gedaan, zijn deze volledig aan te passen naar verschillende wensen en behoeftes, passend bij iedere situatie.

Het hart van de serie is de innovatieve MHTM ™ -aandrijving die zich onderscheidt door zijn energiezuinigheid, minimale onderhoud en lange levensduur. De serie is ontworpen voor 10 miljoen openings- en sluitcycli. Daarnaast beschikken sommige bomen over een openings- en sluitingstijden zo snel als 1.3 seconde.

Al met al maken bovenstaande kenmerken, de Magnetic® slagbomen een uniek exemplaar in zijn klasse.

Gepubliceerd op28 juni 2021 om 8:30
Adres
Transportweg 1201
7007CN Doetinchem
Contact
Marlon Lammers
Telefoon