Terug
Comhan hijsanker - De praktische vorm zorgt ervoor dat de gevelelementen één voor één tot de gewenste vliesgevelconstructie geschoven worden.
In hoogte verstelbaar
Deel deze spotlight

Aluminium ankerplaten, hijsankers en kikkerplaten

Tekst
BeeldComhan Holland BV

Comhan Holland lanceert drie nieuwe aluminium gevelproducten: aluminium ankerplaten, hijsankers en verstelbare kikkerplaten. Hiermee hijst u de gevelelementen op en verankert ze snel en doelmatig aan de verdiepingsvloeren.

Deze aluminium producten zijn onmisbaar voor de gevelbouw. Licht, sterk en duurzaam. Op verzoek op maat gemaakt, volgens uw specificaties en tekening.

Ankerplaten

Een ankerplaat is veelal een dikkere, CNC bewerkte aluminium plaat voorzien van bevestigingsdetaillering. Hiermee kunnen onder andere gevelelement(en) aan de beton ‘ruwbouw’ bevestigd worden. Voor maximale veiligheid zijn de platen voorzien van een speciale ‘ribbel’.

Hijsankers

Hijsankers zijn aluminium zwaarden of pennen die aan het complete gevelelement worden bevestigd, zodat deze snel en gemakkelijk op de juiste hoogte van een gebouw gebracht kan worden. De praktische vorm zorgt er bovendien voor dat de gevelelementen één voor één tot de gewenste vliesgevelconstructie geschoven worden. Voor een sterk en mooi eindresultaat.

Kikkerplaten

De verstelbare montageplaatjes, ook wel kikkerplaten genoemd, maken het waterpas afstellen van de gevelelementen een stuk eenvoudiger.

Bekijk ook de animatie

Klant en/of project specifiek

Detailleringen van deze producten wijken bij vrijwel elk project af en maakt Comhan dus klant en/of project specifiek uit haar standaard systemen. Met een eigen ontwerpafdeling, is Comhan in staat klant specifieke oplossingen aan te dragen en levert zij voorbewerkte halffabricaten.

Comhan denkt graag mee over de oplossingen voor problemen waar u als de klant tegen aan loopt.

Neem contact op met Comhan voor meer informatie of een offerte!

Meer weten over bouw systemen van Comhan?

Bij Comhan vindt u een ruim assortiment aan aluminium bouw systemen. Denk aan aluminium waterslagen. Of zoekt u aluminium gevelbekleding? Ook dat vindt u in ons ruime assortiment aan aluminium bouw systemen. Op verzoek kunnen we ook systemen voor u op maat maken. Denk aan een aluminium zonwering onderdeel op maat.

Gepubliceerd op4 september 2018 om 11:14