Terug

COMHAN HOLLAND Al meer dan 65 jaar betrouwbare toeleverancier van aluminium

Tekst
BeeldComhan Holland BV

Comhan Holland is een producerende groothandel op het gebied van platen, profielen en slimme aluminium systemen. Al jaren leveren we uit voorraad én op maat aan de nationale en internationale bouw, industrie en visuele communicatie. Als geen ander kennen we bovendien de eisen die de gevelbouwindustrie aan aluminium stelt.

De gevelbouwindustrie kan bij Comhan terecht voor hoge kwaliteit aluminium standaard en speciaal platen. In onbewerkte/brute, blank geanodiseerde of gepoedercoate uitvoering (MiraWall®). Denk ook aan de aluminium composiet of Stainless Steel Look platen. Op aanvraag ook op maat gemaakt. 

ALUMINIUM COMPOSIET PLATEN (ACM)

ACM platen worden vaak toegepast in de gevelbouwindustrie. Daarnaast zijn ze zeer geschikt voor toepassingen in de interieurbouw en sign wereld. Deze platen bevatten een PE of FR kern en het materiaal is uitermate duurzaam. ACM platen zijn namelijk volledig recyclebaar. Andere voordelen zijn: licht van gewicht en stabiel, plus gemakkelijk en voordelig te bewerken.

Op aanvraag kunnen we de platen voorbewerkt op maat aanbieden. ACM platen zijn in diverse kleuren beschikbaar. Uniek aan de aluminium composiet platen van Comhan is de mogelijkheid om meerdere kleuren op één plaatzijde aan te brengen. 

MIRAWALL®: HEAVY DUTY GEPOEDERCOATE PLATEN

In 15 kleuren direct uit voorraad leverbaar: de MiraWall® gepoedercoate aluminium platen. Dankzij de heavy duty coating uitermate geschikt voor gevelbouwdoeleinden en toepassingen in de (interieur)bouw. Nu ook leverbaar in 3,0 mm dikte (MiraForte®), zeer geschikt voor onder andere gevelpanelen. Bovendien op aanvraag leverbaar in speciale kleuren en kleurmatch. Daarnaast zijn de MiraWall® platen op aanvraag ook op rol leverbaar.

RVS (STAINLESS STEEL) LOOK MET VOORDELEN VAN ALUMINIUM!

Ontdek ook de Stainless Steel Look platen. Deze platen bieden een ultieme combinatie: de looks van RVS/stainless steel met de grote voordelen van aluminium. Maar liefst 66% lichter dan roestvaststaal en veel gemakkelijker te bewerken. Bovendien biedt het anti-fingerprint oppervlak ontelbaar veel mogelijkheden voor de bouw-, interieurbouw- en keukenindustrie. 

Andere grote voordelen van deze platen: ze zijn bestand tegen neutrale reinigingsmiddelen, vuil en corrosie, en tevens antistatisch, weer- en UV-bestendig. Uit voorraad leverbaar in onbewerkte/brute of blank geanodiseerde uitvoering. 

OOK ALUMINIUM PROFIELEN EN SLIMME SYSTEMEN

Ook voor aluminium profielen en slimme aluminium systemen kunt u altijd bij Comhan terecht. Zoals de Comhan waterslagen. Op www.comhan.com vindt u het gehele assortiment. Alles is al vanaf één stuk of in bulk uit voorraad te bestellen. Op verzoek op maat gemaakt, volgens uw specificaties en tekening. Onze Maatafdeling geeft advies en ontwikkelt graag met u mee!

Tekst & Fotografie: COMHAN HOLLAND

Gepubliceerd op9 mei 2018 om 11:59