Deel deze spotlight

DECO WALL ALUMINIUM GEVELBEKLEDING VOOR ALBERT HEIJN TOREN

TekstAliplast Aluminium Systems
BeeldThomas Bakker - Fototb.nl

Voor de supermarkt Albert Heijn in Boxmeer werd de aluminium gevelbekleding Deco Wall gebruikt. Het resulteert in een strakke, moderne uitstraling van het gebouw met als extra voordeel dat de gevelbekleding heel weinig onderhoud nodig heeft.

Een combinatie van lichte gevelsteen met zwarte aluminium gevelbekleding geeft aan de Albert Heijn supermarkt een trendy uitstraling. Voor zowel de balkondelen als voor het bovenste deel van de 15 meter hoge zuil, werd gekozen voor de horizontale versie van de Deco Wall.

De gevelbekleding is opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen in verschillende designs. De onzichtbare bevestiging en rechte lijnen geven de woning een strakke uitstraling. De installatie ervan is heel eenvoudig. Op het basisprofiel, waar ook de hoek-, eind- en overgangsprofielen behoren, wordt via een kliksysteem de afwerkingsprofielen gemonteerd.

Met 4 verticale profielen (smal, breed, diep of open) en 1 horizontaal profiel, bepaalt u zelf het lijnenspel van uw woning. De gevelbekleding Deco Wall kan ook over deuren en poorten geplaatst worden en op die manier nog voor een strakker geheel zorgen.

Ook qua kleur is de keuze eindeloos. Aliplast biedt 25 jaar Seaside kleurgarantie aan, da's uniek. Een extra kleurenspel kan bekomen worden door het achtergrondprofiel in een andere kleur te nemen als het afwerkingsprofiel. Eigen aan het materiaal aluminium zijn de duurzaamheid en het eenvoudige onderhoud. De Deco Wall gevelbekleding is bestand tegen alle weersomstandigheden. Van nature uit is aluminium zeer sterk en bovendien 100% recyclebaar. De poederlak zorgt voor een extra beschermlaag en behoud van kleur.

Het project Albert Heijn in Boxmeer werd uitgevoerd door MKK bv uit Veldhoven.

Gepubliceerd op26 mei 2021 om 8:30