Aliplast

Alles onder 1 dak!

Aliplast Aluminium Systems Belgium zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen, gordijngevels en gevelbekleding. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel.

Aliplast Aluminium Systems Belgium groeide de voorbije jaren uit tot één van de belangrijkste internationale spelers in de ontwikkeling en productie van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels.

Productinnovatie, design, technische vaardigheid en kwaliteit zijn bepalend bij deze voorsprong.

Aliplast Belgium, gelegen in Lokeren, stelt 320 mensen tewerk in moderne kantoren en ruime productieateliers.

Aliplast België maakt deel uit van de internationaal befaamde Corialis Group (Core Innovative Aluminium Integrated Solutions), die goed is voor een omzet van meer dan 500 miljoen euro en meer dan 1800 mensen tewerk stelt.

De hoofdkwartieren van Corialis Group zijn eveneens gelegen in Lokeren, België. Verder heeft Corialis Group vestigingen in het Verenigd Koninkrijk (Smart Systems), Frankrijk (Profils Systèmes), Polen (Aliplast Polen), La Réunion (JMD), Bosnië (Aliplast Systems Bosnia) en Zuid-Afrika (H Systems South-Africa).

Meer info? Surf naar www.corialis-group.com

Aliplast Aluminium Systems is ook lid van het Aluminium Center Belgium dat fungeert als ambassadeur van aluminium. Lees er meer over op www.aluminiumcenter.be.

Adres
Waasland 15
9160 Lokeren
België
SpotlightsToon alle spotlightsToon minder spotlights
ProductenToon alle productenToon minder producten
ProjectenToon alle projectenToon minder projecten