Deel deze spotlight

max light, ultra slanke aluminium ramen

TekstAliplast Aluminium Systems
BeeldVimeraki

De aluminium MAX LIGHT

ramen

van Aliplast

passen perfect bij de hedendaagse architectuur waar veel glas en weinig profiel de trend is. Met een aanzichtbreedte van 35mm en een keuze uit verschillende stijlen, past dit profiel bij elke bouwstijl.

Verschillende esthetische keuzemogelijkheden

Binnen de ‘Max Light’ serie heeft men de keuze uit verschillende kaderprofielen en esthetische vleugels waardoor voor ieder project een passend profiel kan worden ontworpen. De “Modern” is een vlak en strak profiel voor een moderne woning. De “Steel” versie is een verhoogd profiel dat ofwel een heel spitse neus heeft of een scherpe, maar afgeplatte neus. Beiden worden gebruikt bij klassieke woningen, pastoriewoningen, fermettes, lofts of woningen met een industriële look. Vaak wordt hier voor extra tussenstijlen gekozen. Strakke lijnen staan centraal bij de Max Light “Design”. Daarom wordt deze uitvoering gekozen voor hedendaagse woningen waar strak en minimalistisch de toon zetten. Bij de “Invisible” stijl vormen kader en vleugel één geheel waardoor je geen verschil ziet tussen een vast en een opendraaiend raam.


Uitstekende prestatieniveaus

Voor de isolatie van het driekamersysteem worden Noryl strips gebruikt die zorgen voor een sterke thermische isolatiewaarde (0.97W/m²K). Daarnaast bereikt de ‘Max Light’ uitstekende waarden op gebied van wind- (Klasse C5 – NBN EN 12210) en waterdichtheid (Klasse E1650 en NBN EN 12210) en luchtdoorlatendheid (Klasse 4 - NBN EN 12207). Bovendien beschikt het systeem ook over een weerstandsklasse 2 tegen inbraak (voldoet aan NEN 5096 & ENV 1627).

De 4 troeven van Aliplast

1. Alles onder één dak. Omdat we zelf extruderen, lakken, isoleren en transporteren behouden we de volledige controle over onze productieketen en kwaliteit en is een snelle levering gegandeerd.

2. Wij bieden 25 jaar kleurgarantie aan op de meest courante 25 kleuren.

3. Een Cradle to cradle duurzaamheidscertificaat ontvingen wij niet alleen voor dit Max Light systeem maar voor veel van onze andere producten.

4. Aliplast heeft een team van ervaren ontwerpers en ingenieurs die beschikbaar zijn voor het helpen uitvoeren van uw projecten.

Voor meer info kan u een mail sturen naar marketing@aliplast.com en wij nemen meteen met u contact op.

Gepubliceerd op10 juni 2022 om 0:00